Les escoles de música de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa obren el termini de preinscripcions

Els tràmits havien quedat anul·lats per la pandèmia
Les escoles de música de la Diputació obren les preinscripcions durant aquesta setmana. | Cedida
 

La Diputació de Tarragona ha anunciat l'obertura de les preinscripcions per al pròxim curs 2020/2021 a les escoles de música de Tarragona, Reus i Tortosa. Els tràmits, que havien quedat aturats per la pandèmia de la Covid-19, s'obriran aquest dimecres, 8 de juliol, i romandran oberts fins al dia 15 del mateix mes. Els tres centres, responsabilitat de la Diputació, obriran tenint en compte l'evolució futura del virus i establint tots els protocols necessaris per garantir la tornada a les aules de música amb les mesures necessàries d'higiene i seguretat. 

Les preinscripcions són per a l’oferta d’escola per al proper curs 2020-2021, amb places per a les especialitats de Bàsic 1 i 2 i Avançat 1, 2 i 3, és a dir, per a nens i nenes de 7 a 12 anys. Els tràmits s’hauran de realitzar telemàticament a les webs dels centres, mitjançant un formulari web específic. Tanmateix, també es podran realitzar presencialment a cada centre demanant cita prèvia. Per a trobar més informació sobre els centres d'ensenyament musical, les preinscripcions i la formació que s’hi imparteix, podeu visitar les webs de cada centre o també la pàgina de la Diputació. 

L'avantatge de les escoles de la Diputació és la possibilitat de continuar amb els estudis professionals

L'alumnat de les escoles de música de la Diputació entra en contacte amb la música, inicia la seva formació instrumental i es prepara per accedir als estudis professionals dels conservatoris, amb titulació oficial. Un dels avantatges d'iniciar els estudis de música a les escoles de la Diputació és que, un cop finalitzen el nivell elemental, els alumnes tenen l'opció de continuar amb els estudis professionals de música al mateix centre on han començat, després de superar la prova d’accés que regula el Departament d’Educació de la Generalitat per accedir als ensenyaments de Grau Professional. En aquest sentit, els tres centres de la Diputació ofereixen el Grau professional.

"«Me l'esperava més complicat»: la Selectivitat 2020 sembla començar amb bon peu" "Bona tendència: Les noves dades de positius i defuncions per Covid-19 a TGN"