Un doctorand de la URV guanya un prestigi贸s premi internacional a Viena

Muritala s'end煤 el concurs d'assaig del F貌rum Peter Drucker amb una obra sobre gesti贸 empresarial
El doctorand Babajide Muritala cursa segon al programa d'Economia i Empresa de la URV | URV

 

L'estudiant de doctorat a la Universitat Rovira i Virgili (URV) Babajide Muritala 茅s, des d'aquesta setmana, el guanyador del premi internacional d'assaig del F貌rum Peter Drucker, una trobada mundial d'estudiants i experts del sector de l'organitzaci贸 i la gesti贸 d'empreses. Muritala 茅s enginyer per la Universitat de Ibadan, a Nig猫ria, t茅 un m脿ster en gesti贸 d'empreses per la Universitat de Nottingham (Regne Unit) i actualment cursa segon del doctorat en Economia i Empresa a la universitat p煤blica de Tarragona.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

 

L'assaig de Muritala explica la import脿ncia de basar-se en un coneixement plural i transdisciplinari com a element imprescindible per ser un bon professional de la direcci贸 d'empreses, i ho raona a trav茅s de la figura del c猫lebre Leonardo Da Vinci, geni del Renaixement 鈥攊 caracteritzat pel seu domini de diverses disciplines art铆stiques: pintura, escultura, arquitectura...鈥. L'eix tem脿tic del certamen girava al voltant d'aquest patr贸 renaixentista.

 

Muritala ho ha guanyat en la categoria d'estudiants i ha rebut un premi en efectiu de 1.000 euros pel seu assaig. Els dies 21 i 22 de novembre viatjar脿 al f貌rum vien猫s per debatre amb els principals cient铆fics i professionals dle m贸n de l'organitzaci贸 d'empreses dins el marc del congr茅s Drucker.