Encontre a Twitter entre Ricomà i Campdepadrós

Eusebi Campdepadrós encapçalarà la candidatura de Junts a la Vegueria del Camp Tarragona

Annabel Marcos, d'Amposta, candidata a la Vegueria de les Terres de l'Ebre | La candidatura al Comitè Comarcal del Baix Camp la liderarà Quim Calatayud, alcalde de les Borges del Camp i President del Consell Comarcal

El partit de Carles Puigdemont es va formant poc a poc i va donant pistes de la seva organització a la demarcació de Tarragona. La primera ha estat en forma de candidat a la Vegueria del Camp de Tarragona. L’actual Secretari Primer de la Mesa del Parlament de Catalunya, Eusebi Campdepadrós, serà el candidat. 

Campdepadrós, a través de les seves xarxes socials, ha anunciat la presentació de la seva candidatura a la Vegueria del Camp de Tarragona de Junts, formada per «un equip de dones i homes de les nostres comarques compromesos amb el territori, amb el MHP Carles Puigdemont, i amb Catalunya, la llibertat i la seva independència».

Annabel Marcos, candidata a l'Ebre

La coordinadora territorial de la Vegueria de l'Ebre també té candidata. Si els resultats són favorables, l'advocada ampostina Annabel Marcos encapçalarà Junts a les Terres de l'Ebre. El seu equip estarà format per Xavier Pallarès, actual delegat del Govern a l'Ebre, Sisco Vernet, de Móra la Nova i activista de l'ANC, i Manel Masià, cap de llista de Junts a Amposta, entre d'altres.

La candidatura de Junts al Baix Camp

Aquest cap de setmana, els afiliats de Junts votaran, en llistes obertes, les seves estructures territorials. A la demarcació de Tarragona es portarà a votació la Coordinació al Comitè Comarcal per organitzar el Baix Camp i la de la Vegueria del Camp de Tarragona, així com el Reglament de Primàries.

La candidatura al Baix Camp està composta per setze persones, encapçalada per l'alcalde de les Borges del Camp i president del Consell Comarcal del Baix Camp, Quim Calatayud. L'acompanyaran com a secretari d’Organització el riudomenc Ramon Margalef, exconseller Nacional del PDeCAT, i com a secretari de Política Municipal l’alcalde de Maspujols, José A. Rodriguez.

En el passat mes de setembre la gran majoria d’alcaldes, sis dels nou, afiliats al PDeCAT van fer el traspàs cap a Junts, a l’igual com nou dels onze caps de llista que van optar pel projecte polític de Puigdemont.


Comentaris