Jordi Miarnau, president de Comsa, en una imatge d'arxiu

La família Miarnau-Montserrat, 310 milions d'euros de patrimoni que la situen com la més rica de Tarragona

La família gestiona l'empresa constructora Comsa, una de les més grans de Catalunya

Una família reusenca s'alça com la més rica de la província de Tarragona. A Catalunya i Espanya existeixen diverses famílies que són conegudes pel seu patrimoni i riquesa, com poden ser els Roig, propietaris de la cadena de supermercats Mercadona; o Amancio Ortega, l'home més ric del país, amo i senyor de la indústria tèxtil gràcies a l'empresa Inditex.

El que sovint es desconeix, però, és qui són les famílies més riques de cada regió, de cada província, que conformen la llista de les fortunes més grans del país. El diari 'EconomíaDigital' ha elaborat una llista amb les 44 famílies de les 50 províncies més riques de cada província d'Espanya, on hi apareixen fortunes, fins ara, desconegudes.

Pla general de la seu de Comsa Corporacion, a l'avinguda de Roma de Barcelona
La seu de Comsa Corporacion, a l'avinguda de Roma de Barcelona | Google Maps

Una fortuna de 310 milions d'euros

A la demarcació de Tarragona, una família de Reus es postula com la més rica. Es tracta de la família Miarnau-Montserrat, propietària actual de l'empresa de construcció Comsa, multinacional dedicada a la construcció d'infraestructures i l'enginyeria arreu del món.


Es tracta d'un dels grups constructors més grans de Catalunya, on el seu actual president, Jordi Miarnau Montserrat, figuraria en la llista de les personesmés riques del món, a la posició número 165. En total, la fortuna familiar arribaria als 310 milions d'euros, segons publica el rotatiu.


Per altra banda, alguns mitjans han relacionat al pare de l'actual president, Jordi Miarnau Banús, amb els Papers de Panamà. Segons afirmen, Miarnau hauria aparegut com a titular beneficiari de la societat Taradale Developments, ubicada a les Illes Verges, fins i tot després de delegar la presidència del grup Comsa en el seu fill.


Comentaris