Ferran Bel registra preguntes al Congrés per conèixer els nous serveis ferroviaris a Tarragona

El diputat de JxCat demana per les previsions que afectaran l'Euromed i altres trens de velocitat alta
El diputat de JxCat, Ferran Bel, registrant al Congrés les preguntes sobre els serveis ferroviaris | ACN

El diputat ebrenc de Junts per Catalunya, Ferran Bel, ha registrat aquest dimecres una bateria de preguntes al Congrés perquè Foment i Renfe i Adif resolguin quins seran els futurs serveis ferroviaris a Tarragona i l'Ebre quan es posi en marxa la variant de Vandellòs, en un mes aproximadament.

La demanda és resoldre si se suprimiran les parades de l'Euromed a l'estació de l'Aldea, i quins serveis i freqüències de regionals ràpids s'implementaran entre Tortosa i Barcelona. També es demana esbrinar quines millores en horaris i temps de viatges es preveuen per a les línies ebrenques R-15 i R-16.

«Seguirem presentant accions per tal d'exigir el compliment dels acords i per denunciar el maltractament dels serveis ferroviaris al territori», ha afegit Bel. En aquest sentit, JxCat promourà mocions als ajuntaments i administracions supramunicipals, així com al Parlament i al Congrés dels Diputats.

"🔴DADES: La gran quantitat de famílies de TGN desnonades aquest 2019" "🎓«Por, angoixa i assetjament»: l'experiència del col·lectiu 'URV Plural'"