Els carrers i camins de Tarragona tornen a omplir-se després de setmanes de confinament

Els esportistes opten per les vies verdes en els municipis que en tenen i els que poden també passegen a la platja
Tarragona es lleva ben d'hora per gaudir del primer dia de desconfinament | Marc Bosch (@_mbframesphoto)

Molts ciclistes, corredors i gent de passeig en el primer matí en què es permet als adults sortir al carrer després de setmanes de confinament a casa per culpa del coronavirus. Arreu de Catalunya, i aprofitant el bon temps, molta la gent ha sortit a fer esport entre les sis i les deu del matí.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Als municipis amb espais verds o muntanyes es podien veure des de primera hora molts ciclistes i corredors pels camins. Així mateix, han estat molts que han aprofitat per veure la sortida del sol des d'un lloc màgic com el balcó del mediterrani de Tarragona mentre passejaven, aprofitaven per fer un descans del seu recorregut o, simplement, gaudir de les vistes. El Port de Tarragona ha condicionat diversos espais perquè la gent pugui anar a passejar i fer esport per la zona i també s'ha pogut veure molta gent.

Tarragona, a primera hora del matí | Marc Bosch (@_mbframesphoto)

A Reus el primer dia de gent al carrer ha començat amb molta energia. Els carrers i camins han estat plens de gent que tenia ganes d'estirar les cames després de tants dies a casa. Cadascú al seu ritme, de 6 a 10 del matí han estat diverses les persones que han gaudit d'una estona d'esport i, fins a les 20 hores del vespre, no ho podran tornar a fer per les franges horàries indicades.

Reus omple els carrers de vida | Laia Solanellas

També hi ha hagut una bona afluència de persones aquest matí al passeig marítim d'Altafulla en el primer dia permès per sortir al carrer a practicar esport, però sense grans aglomeracions. La majoria dels veïns han sortit pel passeig, ja sigui caminant, corrent o amb bicicleta i han aprofitat el bon temps per recórrer al voltant d'un quilòmetre de platja. Alguns d'ells ho han fet descalços per la vora del mar i altres amb mascaretes. El sentiment més compartit ha estat el d'alegria i d'alliberació després de més de quaranta dies confinats. «Necessitàvem sortir, estem una mica rovellats, feia molt que no corríem», ha expressat l'Anna, una jove que ha sortit a córrer amb la seva mare.

"Última hora: Es dupliquen els nous contagis de coronavirus, superant les 900 altes" "Quan obriran les perruqueries a TGN? Incertesa, presses i canvis en el sector"