Francesc Ricomà

El Partit Popular té nou president a la demarcació de Tarragona: Francesc Ricomà

El comitè executiu també ha designat Mario Garcia com a nou secretari general provincial

El Partit Popular de Catalunya s'està reforçant amb la vista posada a les eleccions municipals de 2023. El partit capitanejat per Alejandro Fernández ha escollit com a nou president provincial de Tarragona a Francesc Ricomà, fins a la celebració d'un congrés, segons apunta la formació en un comunicat. 

Ricomà té una llarga experiència al partit i va ser diputat al Congrés i tinent d'alcalde a l'Ajuntament de Tarragona. La seva arribada significa la substitució del vallenc Francesc Caballero, que s'incorpora al comitè executiu del PP català. 

El comitè executiu també ha designat el regidor de Salou Mario Garcia com a secretari general; i al regidor de Tarragona José Luís Martín com a coordinador  de la ciutat de Tarragona.

Arreu de Catalunya, el PP també ha fet canvis. A Barcelona  el nou president serà Manu Reyes, alcalde de Castelldefels entre els anys 2011-2015 i guanyador de les dues últimes eleccions municipals; a Girona  l'escollit és Jaume Veray, després d'ocupar diferents càrrecs del partit a la demarcació; i a Lleida, ho serà Xavier Palau, actual portaveu del PP a La Paeria.