Incident a Tarragona per una fuita en un tren de mercaderies perilloses

La incidència ha afectat les línies R14, R15, R16 i R17
Un tren de mercaderies causa problemes a la xarxa ferroviària de Tarragona | YouTube

Sis dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat en una fuita en un vagó d'un tren de l'empresa Captrain, que ha obligat a interrompre la circulació ferroviària a Tarragona durant una hora. Segons els Bombers, l'incident ha estat a les 16.55 hores d'aquest diumenge a la tarda i es tracta d'una fuita de Diòxid de Carboni líquid refrigerat. El transport portava diverses mercaderies. Des de l'inici de l'incident s'ha interromput la circulació ferroviària a Tarragona, que s'ha restablert una hora després, a les 17.45 hores.

El comboi afectat s'ha aturat al polígon industrial de Francolí. Han estat afectats per la incidència els trens regionals de la R14, R15 i R16.

Captrain és una empresa ferroviària dedicada a la logística i transport associats al ferrocarril. Va ser creada el 2002 pel Grup COMSA Corporación, i actualment pertany al Grup SNCF. Presta serveis de tracció per a trens de treball, de transport de mercaderies o viatgers per ferrocarril, en xarxes ferroviàries, terminals, zones portuàries i aeroportuàries i zones d'activitats logístiques, entre altres.

"Última hora: No es registra cap contagi per coronavirus a Tarragona, però 2 morts" "Cop del Govern contra les escoles de Tarragona que separen els nens i les nenes"