El Govern contracta una consultora per fer una investigació independent sobre l'explosió d'IQOXE

Tindrà 2 mesos per a fer els seus informes i aportar propostes per incrementar la seguretat en la instal·lació
El Govern contracta la consultora DNV GL per fer una investigació independent sobre l'explosió d'IQOXE | iqoxe

El Govern ha contractat, a través del departament d'Empresa i Coneixement, la consultora DNV GL per a fer una investigació independent sobre les causes de l'explosió del 14 de gener a IQOXE, al polígon petroquímic de la Canonja. També perquè aporti «propostes correctores» per incrementar la seguretat en la instal·lació. DNV GL tindrà uns dos mesos per a fer els informes.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La consellera d’Empresa, Àngels Chacón, es va comprometre en el seu moment davant dels representants municipals i dels agents socials i econòmics de Tarragona a disposar d’una investigació independent sobre IQOXE que anés a càrrec d’una entitat de reconegut prestigi internacional. El resultat de la labor de DNV GL s’inclourà en l’expedient informatiu que tramita la direcció general d’Energia, Seguretat Industrial i Seguretat Minera.

"En directe: Tota la informació del coronavirus a TGN d'aquest dimarts!" "Última hora: Tarragona ja supera els 300 morts per coronavirus"