GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El concurs literari del Sant Jordi Virtual organitzat pel Port de Tarragona ja té guanyadors

La iniciativa, destinada a nens i joves d'entre 8 i 18 anys, ha comptat amb més d'una trentena de participants

El Port de Tarragona ja ha fet públics els guanyadors del concurs literari infantil i juvenil ‘Sant Jordi, la princesa i el drac, què farien confinats?’, una iniciativa online destinada a nens i joves d’entre 8 i 18 anys, i que ha comptat amb una trentena de participants. Amb el hasthag #SantJordiconfinat2020, els petits escriptors han compartit a les xarxes les seves peces i relats, plenes d’imaginació i enginy i que, finalment, ja han estat valorades i premiades.

 

Sònia Aixelà, amb ‘Un Sant Jordi diferent’, s’ha endut el premi en la primera categoria, de 8 a 10 anys; ‘Virusdrac’, de Cristina Mormeneo, ha guanyat en la segona categoria, d’11 a 12 anys; Biel Guinart, amb ‘El meu heroi’, ha estat premiat en la tercera categoria, de 13 a 15 anys i ‘Un Corona-Jordi temerari’, d’Ona Pereira, ha guanyat en la quarta categoria, de 15 a 18 anys.

 

El lliurament dels premis, més endavant

La recompensa, gentilesa del Port, seran uns auriculars sense fils, un lot de llibres i una visita en golondrina, que podran gaudir acompanyats de dues persones més. Arran a la situació actual, el lliurament dels premis quedarà supeditat a la finalització de les mesures preventives decretades per les autoritats.

 

Tan aviat com sigui possible, el Port de Tarragona es posarà amb contacte amb els guanyadors per tal de fer l’entrega de forma efectiva i segura. Enhorabona als premiats i premiades, i a totes les persones participants!