Restablert el servei ferroviari de l'R15 entre Faió i Tarragona per falta de subministrament elèctric

També es registren retards de 15 minuts en els trens que surten de Barcelona
Hi ha afectacions a dues línies de Rodalies. | Rodalies.

ACTUALITZACIÓ 04/11/19 8.55 h

Tècnics d'Adif han solucionat l'avaria que interrompia el servei ferroviari de l'R15 entre Faió i Tarragona i la circulació de trens ha quedat restablerta, segons ha informat Renfe, que havia establert un servei alternatiu per carretera perquè la falta de subministrament elèctric impedia el funcionament de l'R15.

NOTÍCIA 04/11/19 8.13 h

El servei ferroviari està interromput a la línia R15 entre Faió (Aragó) i Tarragona per falta de subministrament elèctric. La incidència afecta de moment un tren i s'ha establert un servei alternatiu per carretera, segons ha informat Renfe. Tècnics d'Adif es desplacen al punt per resoldre l'avaria.

Els trens de l'R15 passen per les estacions de Riba-roja d'Ebre, Flix Ascó, Móra la Nova, Els Guiamets, Capçanes, Marçà - Falset, Pradell, Duesaigües - L'Argentera, Riudecanyes - Botarell, Les Borges del Camp, Reus, Vila-seca, Tarragona, Altafulla, Torredembarra, Sant Vicenç de Calders, Vilanova i la Geltrú, Barcelona - Sants, Barcelona - Passeig de Gràcia i Barcelona - Estació de França.

D'altra banda, es registren retards de 15 minuts en els trens que surten de Barcelona per una avaria ja solucionada en un comboi a Plaça de Catalunya. Això afecta els trens de les línies R1, R3 i R4. Entre Arenys i Mataró també s'ha produït un problema d'infraestructura a primera hora del matí que restringia la circulació, però la situació ja està normalitzada. L'entrada a Barcelona es presta amb normalitat.a

"‼ El sindicat dels pagesos demana «defensa» a la consellera d'Agricultura" "‼ La Càtedra d'Habitatge de la URV recupera el debat sobre la crisi dels 'sense llar'"