La circulació de trens entre Torredembarra i Vila-seca quedarà interrompuda aquest dissabte

Rodalies ha dissenyat recorreguts alternatius

Les obres del Corredor Mediterrani han provocat, aquest estiu, un total de quatre jornades d'interrupció del servei ferroviari a les comarques de Tarragona. En concret, les obres d'Adif a l'àmbit de Vila-seca-Torredembarra han obligat a modificar el servei de les línies R14, R15, R16. La darrera jornada d'aquestes interrupcions serà aquest dissabte, 19 de setembre. 

Renfe ha dissenyat el següent servei alternatiu de transport: a l'R14 els trens circularan desviats via Valls, pels viatgers afectats s'habilitarà un servei alternatiu per carretera; l'R15 el servei seria alternatiu per carretera entre Reus i Sant Vicenç de Calders i els viatgers podran continuar en els serveis de Rodalies des d'aquesta estació. En sentit sud els trens esperaran els viatgers per iniciar el seu recorregut a Reus.

Trens amb sortida de Barcelona

Els viatgers del tren amb sortida de Barcelona Estació de França a les 7.13 hores, s'encaminaran al tren de les 07.43 i realitzaran el transbordament entre Tarragona i Reus. I pel que fa a l'R16, el servei es donarà per carretera entre Sant Vicenç de Calders i Cambrils. Els viatgers podran continuar en els serveis de Rodalies des d'aquesta estació. En sentit sud els trens esperaran els viatgers per iniciar el seu recorregut a Cambrils.

"Última hora: Dades molt negatives sobre la Covid a TGN per tancar la setmana" "«Dotar de personal; baixar la ràtio i jornada continua»: la lluita de pares de TGN"