Acord a tres bandes perquè IQOXE avanci els diners per reparar els habitatges afectats per l'explosió

La companyia ha anunciat que pagarà el lloguer de les dues famílies desallotjades de l'edifici de Torreforta on va morir un veí, mentre durin les obres de reparació
Imatge dels danys ocasionats per l'explosió a IQOXE en una botiga de mobles de Bonavista | ACN

IQOXE avançarà els diners de les reparacions dels immobles que no tenen assegurança pròpia i que van quedar afectats per l'explosió del passat 14 de gener. Així ho ha anunciat aquest dilluns la companyia en un comunicat, en què explica que ha tancat un acord amb els representants dels veïns i l'Ajuntament de Tarragona per tal de fer les obres el més aviat possible. L'empresa confia que, un cop hagi finalitzat el procés judicial, la seva assegurança li retorni els diners. Segons informa l'AVV Bonavista, només en aquest barri hi ha prop de 200 famílies amb afectacions als seus habitatges. Aquest acord és similar al que es va arribar amb l'Ajuntament de la Canonja i els veïns afectats del municipi.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

En el mateix comunicat, IQOXE ha informat que també s'ha acordat que la companyia avançarà l'import de les despeses de desenrunament, sanejament i reparació de l'edifici de Torreforta afectat per l'impacte d'una planxa metàl·lica, on va morir Sergio Millán. En aquest moment, ha informat la companyia, s'han seleccionat diverses empreses, entre les quals hauran de triar les famílies afectades. Així mateix, IQOXE ha manifestat que es farà càrrec del lloguer de dos habitatges per allotjar les dues famílies afectades per l'explosió i que no han pogut tornar a casa seva.

Aquest anunci de l'empresa arriba poques hores després d'una entrevista a Sergio, el fill de Sergio Millán, en el transcurs de la qual ha avançat aquesta informació i ha explicat com van viure ell i la seva mare els moments posteriors a l'explosió.

"🔴🎓La rectora de la URV, nova presidenta de les universitats de parla catalana" "❗ Es redueix el nombre de víctimes mortals a la carretera a Tarragona"