Imatge del Med Hub Day 2019

Tot a punt per al IV Med Hub Day al Port de Tarragona

Per primera vegada aquest seminari es realitzarà de manera virtual, els dies 19 i 20 de novembre

Enguany, per primera vegada i de manera excepcional, el Med Hub Day es converteix en un esdeveniment virtual, un seminari web interactiu a través d'una plataforma digital que continuarà garantint la participació i el networking entre els assistents. S'espera la participació virtual d'un centenar de professionals de la logística de productes químics i petroquímics en aquest seminari.

Durant els dies 19 i 20 de novembre, terminals de magatzematge, ports, consignataris, transitaris, analistes del mercat i empreses químiques i petroquímiques es reuniran per a debatre i aportar idees i novetats en aquesta 'nova normalitat'.

L'objectiu de l'IV Med Hub Day és promoure el debat i l'intercanvi d'informació sobre les fortaleses i oportunitats que ens brinda el Mediterrani com a plataforma logística per als productes químics i petroquímics, particularment amb el món canviant en el qual vivim avui.

El seminari tindrà un complet programa d'experts i expertes vinculades al sector, on no faltaran activitats de networking i lúdiques. I els temes aniran des de l'impacte de la Covid-19 en la cadena logística petroquímica al Mediterrani fins a la intermodalitat ferroportuària com a baula terrestre en una estratègia hub; passant per panels de ports, terminals i d'empreses petroquímiques i químiques i les perspectives de mercat dels "tankers" a la regió mediterrània.

Els temes clau que es tractaran enguany a l'IV Med Hub Day seran:

Panell de Ports
L'impacte de la Covid-19 en la cadena logística petroquímica en el MED
Panell de Terminals
Perspectives del mercat dels "tankers": L'impacte (futur) de l'IMO 2020
Panell d'empreses petroquímiques i químiques
Intermodalitat com a baula terrestre en una estratègia Hub

Imatge del Med Hub Day 2019
El Port de Tarragona és un hub mediterrani per a l'emmagatzematge i la distribució de productes líquids a granel | Port de Tarragona

El Med Hub Day concentra els seus esforços a millorar el potencial de la regió mediterrània com a plataforma logística de productes químics i petroquímics per a convertir-se en una alternativa sostenible al hub energètic que conformen els ports d'Anvers, Rotterdam i Amsterdam, conegut com a 'ARA'.

En aquest esdeveniment anual, aquesta quarta edició de manera virtual, experts de la logística portuària es reuniran per a aportar idees i definir els punts de millora per a augmentar la qualitat i la competitivitat de la regió del Mediterrani, en temes com la millora les rutes logístiques actuals, la reducció de costos, la reducció del consum de CO₂ o la millora en el temps de lliurament, amb l'objectiu comú de compartir visions, interessos i actius per a col·laborar en l'atracció de nous fluxos cap a la regió mediterrània.

Imatge del Med Hub Day 2019
Imatge del Med Hub Day 2019 | Port de Tarragona


 


Comentaris