Jet2 no operarà a l'aeroport de Reus fins al 2021

L'aerolínia Jet2.com anuncia noves rutes entre Bristol i l'aeroport de Reus l'estiu que ve

També realitzarà la ruta fins a Girona | La programació preveu vols a la Costa Brava els dissabtes i a la Costa Daurada els dilluns i dijous de temporada alta

L'aerolínia Jet2.com ha anunciat aquest dijous dues noves rutes entre la nova base que ha obert a Bristol, al sud-oest d'Anglaterra, i els aeroports de Girona i Reus durant la temporada d'estiu del 2021. Segons informa en un comunicat, la companyia preveu volar a la Costa Brava els dissabtes i a la Costa Daurada els dilluns i dijous de temporada alta.

A més, la nova base enllaçarà amb vols directes vuit destinacions més de tot l'Estat, entre les quals hi ha Almeria, Mallorca, Menorca i Eivissa, i quatre aeroports de les Illes Canàries —on també operarà durant la temporada d'hivern de l'any que ve.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

L'Aeoport de Reus tanca octubre amb menys de 3.000 passatgers

Les xifres de l'Aeroport de Reus no milloren aquest 2020. La tònica és negativa i on la pandèmia de la Covid-19 ha causat més estralls. Durant l'octubre han sortit 2.983 passatgers des de l'aeròdrom reusenc, xifra que significa un 96,8% menys que l'any passat i se situa en mínims històrics. 

La davallada contrasta amb les 1.350 operacions aeroportuàries realitzades a l'Aeroport de Reus, que només han estat un 20% menys. Això confirma que els vols de pràctiques o xàrter com a gran via d'escapament d'un aeroport que enlairat i aterrat a menys passatgers que mai. Durant aquest 2020, l'Aeroport de Reus només ha mogut 38.684 persones, un 96,3% menys que l'any anterior i un balanç que ja no es mourà fins al gener de 2021. 

La crisi econòmica de les aerolínies, les ha obligat que redueixin vols i bases. Totes les destinacions que connecten a l'aeroport del Baix Camp, especialment Gran Bretanya i els països de l'Est d'Europa, exigeixen quarantenes obligatòries per als passatgers d'origen espanyol. Aquest fet causa un escenari de paràlisi per a la recta final d'un 2020 que podria tancar-se amb menys de 40.000 passatgers. Els darrers anys, l'Aeroport de Reus acostumava a moure un milió de persones anualment.


Comentaris