Jordi Ciuraneta, president Pimec Tarragona

Jordi Ciuraneta ha estat reelegit president de PIMEC Tarragona

Afronten aquesta nova etapa de PIMEC amb la posada en marxa de l'activisme empresarial que ha de situar a totes les pimes i els autònoms de la província de Tarragona en el pont de comandament

Jordi Ciuraneta ha estat reelegit com a president de PIMEC Tarragona. La Junta Directiva es va reunir la tarda de dimarts de forma telemàtica i també es van aprovar els nomenaments de Josep Maria Caballero com a president PIMEC Baix Camp; Joan Carles Guasch de PIMEC Baix Penedès; i Santi Roselló com a president de la patronal a les Terres de l'Ebre. Aquest últim està en funcions després d'anunciar que serà succeït per Elisabet Zapater i en Joan Caballol continuarà amb el càrrec de president PIMEComerç Terres de l'Ebre.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Jordi Ciuraneta, que ocupa el càrrec de PIMEC Tarragona des de 2018, ha assegurat que totes les seus i delegacions de la patronal al territori afronten aquesta nova etapa de PIMEC amb la posada en marxa de l'activisme empresarial que ha de situar a totes les pimes i els autònoms de la província de Tarragona en el pont de comandament.

També ha apostat per impulsar el capitalisme inclusiu dins el territori amb l'objectiu de millorar la competitivitat  i la resiliència  del teixit productiu tarragoní. Així mateix, ha defensat seguir prioritzant la reactivació  de les empreses i la recuperació  econòmica en aquest context de pandèmia.