Més de 3.000 persones descobreixen la URV durant les jornades de portes obertes

Gairebé 2.000 d'aquests visitants són futurs estudiants universitaris
La URV s'ha adherit a la reclamació de la ILP Universitats | Angel Ullate

 

Les quatre jornades de portes obertes que ha organitzat la Universitat Rovira i Virgili entre el 6 de febrer i el 27 d'abril han posat el punt final amb un balanç molt positiu de més de 3.200 visitants. La URV calcula que gairebé 2.000 d'aquestes persones són futurs estudiants universitaris, mentre que la resta són familiars i acompanyants. L'objectiu d'aquesta iniciativa és mostrar als interessats les instal·lacions i els estudis que s'ofereixen a les diverses facultats de la Rovira i Virgili.

 

 

Les jornades de portes obertes volen resoldre els dubtes que tinguin estudiants i familiars abans de matricular-se a la universitat. Dubtes habituals com el pla d'estudis, les pràctiques externes, les sortides professionals, els espais físics dels centres o les opcions d'estudiar a l'estranger són els principals punts forts de l'activitat. De cara al curs 2019/2020, la URV oferirà un total de 3.500 places per als seus diferents estudis de grau, gairebé un centenar més que l'any anterior.

 

Més de 50 graus diferents: l'oferta acadèmica de la URV per al curs vinent

La universitat pública del Camp de Tarragona ja ha confirmat que el curs vinent comptarà amb una oferta de 51 estudis de grau diferents, una desena dels quals són dobles titulacions. El prestigi de la URV va en auge, i també l'interès de cada cop més joves per iniciar-hi els seus estudis. La darrera actualització del rànquing d'universitats va situar la URV com una de les deu millors universitats d'Espanya en docència i recerca, i també com una de les cinc millors a Catalunya.

 

Iniciatives com les jornades de portes obertes o els Fòrums d'Ocupació entre alumnes universitaris i empreses del territori són algunes de les activitats més significatives en aquest sentit, amb l'objectiu de consolidar, cada cop amb més força, la universitat com la gran capital del coneixement actiu de la Catalunya Sud.

 

També et pot interessar