Josep Maria Estela, nou cap dels Mossos a la Regi贸 Policial del Camp de Tarragona

Fins ara era el cap a la Regi贸 de les Terres de l'Ebre
Josep Maria Estela, nou cap dels Mossos a la Regi贸 Policial del Camp de Tarragona | ACN

 

El nou cap dels Mossos d'Esquadra, Eduard Sallent, ha comunicat aquest dijous la reestructuraci贸 de la c煤pula del cos. Pel que fa a la Regi贸 Policial del Camp de Tarragona, el nou cap ser脿 el comissari Josep Maria Estela, qui va ascendir d'intendent a comissari el passat mes d'abril, i dos mesos despr茅s ha sigut nomenat cap de la regi贸 policial tarragonina. 

 

Josep Maria Estela t茅 49 anys i 茅s llicenciat en Dret. Fins ara era el cap de la Regi贸 Policial de les Terres de l鈥橢bre i va ser un dels responsables en la investigaci贸 de l鈥檃temptat gihadista a Alcanar l鈥檃gost del 2017. D鈥檃questa manera, Estela agafa el relleu de l鈥檌ntendent Ramon Chac贸n, que havia ascendit de sotscap a cap el juliol del 2018.

 

Involucrat en el conflicte amb catorze identificats per retirar lla莽os grocs a la Ribera d'Ebre

Mentre era al cap de la regi贸 policial ebrenca, segons apunta 'Cr贸nica Global, Estela hauria estat al capdavant de la identificaci贸 d'una quinzena de persones que retiraven lla莽os grocs a la Ribera d'Ebre. M茅s tard, el president de l'associaci贸 Impuls Ciutad脿 va interposar una den煤ncia al Tribunal Superior de Just铆cia de Catalunya contra els Mossos per l'芦actuaci贸 discriminat貌ria禄 en identificar les persones que retiraven els s铆mbols independentistes.

 

Finalment, el passat mes de setembre el jutjat de Falset va decidir arxivar la causa contra les catorze persones que havien retirat els lla莽os grocs i simbologia independentista perqu猫 芦no van inc贸rrer en els delictes de danys al mobiliari urb脿 i furt禄, segons els acusava la policia catalana. 

 

Una dona, cap de la Comissaria Superior de Coordinaci贸 Central per primera vegada

En l'脿mbit catal脿, la comiss脿ria Cristina Manresa, fins al moment cap de la Regi贸 Policial Metropolitana Nord, ha estat nomenada cap de la Comissaria Superior de Coordinaci贸 Central. D'aquesta manera, Cristina Manera es converteix en la primera dona que assumeix aquest c脿rrec en la hist貌ria dels Mossos d'Esquadra. 

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris