L'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez.

L'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, pròxim secretari del PSC del Camp de Tarragona

L'elecció es durà a terme el pròxim 13 de juny en un congrés mixt, meitat presencial meitat virtual

L'alcalde del Vendrell, el socialista Kenneth Martínez, farà un destacat pas endavant en la seva carrera política. El jove alcalde de la capital del Baix Penedès té tots els números per ser el pròxim secretari de la federació dels  socialistes al  Camp de Tarragona. L'elecció es durà a terme el pròxim 13 de juny en un congrés que, segons han confirmat a TarragonaDigital fonts dels socialistes, es durà a terme de manera mixta, és a dir meitat presencial, meitat virtual. 

Martínez prendrà el  relleu  d'un històric dels socialistes al Camp de Tarragona, l'alcalde de la Canonja, Roc Muñoz. Segons ha avançat el digital Tarragona21, i ha confirmat Ramon i Cajal, la seu dels socialistes de Tarragona,  no s'esperen candidatures alternatives a les de Martínez amb el que, amb tota probabilitat, el vendrellenc sortirà elegit màxim responsable dels socialistes a les comarques de Tarragona. 

Kenneth Martínez, un canvi generacional

D'ençà de les eleccions municipals de l'any passat, el PSC del Camp de Tarragona  és un partit que es troba en ple procés de canvi generacional. En alguna de les seves places més fortes, com ara Tarragona, l'històric alcalde socialista de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, de la generació de Roc Muñoz, està fent un pas enrere i donant a perfils més joves, com Sandra Ramos. Així mateix, un altre nom a l'alça, que compta com Martínez amb el vistiplau de la seu del PSC de Barcelona, és el de l'alcalde de Constantí, Óscar Sánchez.