M茅s d'un miler de llits d'hotel per a pacients i sanitaris de la Covid-19 a la regi贸 de Tarragona

Els primers pacients que s'hi allotjaran aquest dimarts i estaran assistits pels hospitals Joan XXIII i Santa Tecla

La regi贸 sanit脿ria del Camp de Tarragona comptar脿 des d'aquest dimarts amb 706 llits d'hotel per a pacients de Covid-19 i 256 habitacions per a professionals sanitaris. Les instal路lacions hoteleres destinades a salut es troben en diferents punts del territori i seran tutelades pels hospitals referents de cada lloc. Els primers pacients s'allotjaran a partir d'aquest dimarts a l'SB Express Tarragona i dependran dels hospitals Joan XXIII i Santa Tecla.

 

 INVITACI脫: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les not铆cies de Tarragona! El grup us encantar脿: us informareu i tamb茅 us entretindreu. FEU CLIC AQU脥, US ENCANTAR脌!

 

Els hotels salut acolliran dos perfils de pacients, les persones que han tingut contacte estret amb contagiats i que requereixen a茂llament i no el poden fer a domicili, i pacients amb simptomatologia respirat貌ria lleu i que no disposen d'a茂llament a domicili.

 

L'SB Express Tarragona 茅s el primer hotel salut que entrar脿 en funcionament a la regi贸 sanit脿ria del Camp de Tarragona. Ofereix 160 llits que s'han condicionat per part de l'ICS. Rebr脿 pacients derivats des de l'Hospital Universitari Joan XXIII i de l'Hospital Santa Tecla de Tarragona.

 

Aquests hospitals comptaran tamb茅 amb l'Ohtels Villa Dorada de Salou, amb una capacitat de 260 llits. L'atenci贸 m猫dica en aquests allotjaments la faran els professionals de l'atenci贸 prim脿ria de l'ICS Camp de Tarragona.

 

A Reus s'ha habilitat l'Hotel Reus Park amb una capacitat de 110 llits que tindr脿 com a hospital de refer猫ncia l'Hospital Sant Joan de Reus. Pel que fa a l'Hospital del Vendrell, comptar脿 amb l'Ohtels Sant Salvador de Coma-ruga, amb una capacitat de 156 llits.

 

Llits tamb茅 per als professionals sanitaris

Per als professionals sanitaris s'ofereixen 256 habitacions a l'Hotel SB Ciutat de Tarragona 鈥攁mb capacitat per a 168 persones鈥, a Apartaments Claudia a Reus 鈥攁mb capacitat per a 18 persones鈥, el F猫lix Hotel a Valls 鈥攁mb capacitat per a 50 persones鈥. Tamb茅 es disposar脿 aviat amb places per a 20 persones en l'脿rea d'influ猫ncia de l'Hospital del Vendrell. La regi贸 sanit脿ria continua negociant amb diferents operadors hotelers per si fos necessari ampliar aquesta oferta.