Matinada de petits incendis al Camp de Tarragona

A Montblanc i Torredembarra s'han cremat matolls, mentre que a la Pobla de Mafumet, vehicles per desballestar
Incendi de vuit vehicles per desballestar a la Pobla de Mafumet | @bombersalcover

 

La matinada d'aquest dimarts, 2 de juliol, vuit vehicles per desballestar s'han incendiat en un descampat de la Pobla de Mafumet.

 

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l'avís es va rebre a tres quarts de quatre de la matinada, quan es va alertar de l'incendi que s'estava produint en un descampat situat al polígon de la Coma. Tres dotacions del cos es van personar al lloc dels fets i en poca estona van extingir el foc, el qual només va provocar danys materials.

 

Incendis de vegetació a Montblanc i Torredembarra

Durant la mateixa nit, els Bombers també s'han hagut de personar en dos petits incendis de vegetació que han tingut lloc a Montblanc i a Torredembarra.

 

A la capital de la Conca de Barberà, ha tingut lloc a la una de la matinada, en una zona de canyes i matolls del costat del riu on han cremat prop de 50 metres quadrats. Mentre que a Torredembarra, a quarts de dotze de la nit del passat dilluns, també es van cremar 50 metres quadrats de matolls. Per extingir el foc, es van mobilitzar dues dotacions en el primer, i una en el segon.

 

 

Et pot interessar: