Enxampen la banda de lladres 'ludòpates' que robaven en bars de Tarragona

En 20 dies va entrar en sis locals de Tarragona
Roben en 6 bars de Tarragona | Mossos d'Esquadra

Un grup criminal dedicat a robatoris amb força en bars del Camp de Tarragona ha estat desarticulat pels Mossos d'Esquadra. El passat 27 de febrer, es van detenir tres homes de nacionalitat albanesa i veïns de Barcelona, com a presumptes autors de set robatoris amb força en bars, sis dels quals han estat al Camp de Tarragona i un a Sant Celoni, en només 20 dies. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Objectiu: les màquines escurabutxaques

Els Mossos d'Esquadra va començar una investigació després de detectar una sèrie de robatoris amb força a l'interior de bars amb l'objectiu de sostraure la recaptació de les màquines escurabutxaques que hi havia a l'interior dels locals. Els fets van ocórrer entre els dies 4 i 24 de febrer, quan va haver-hi sis robatoris amb el mateix 'modus operandi' en bars de Constantí, al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau, al Rourell, a Vallmoll i la Selva del Camp.

El mètode que utilitzava la banda criminal sempre era el mateix. Es desplaçaven amb un vehicle llogat des de Barcelona i obtenia informació dels bars abans de cometre els robatoris per si era necessari manipular les alarmes. Normalment, per entrar, ho feien de matinada i després de tallar o forçar la persiana metàl·lica i els panys o trencar els vidres.

Els lladres disposaven de diverses eines per forçar els locals i, per fer-ho, es repartien les tasques en les seves actuacions, mentre un d'ells es quedava a l'exterior realitzant tasques de vigilància i tenia assignada la funció de facilitar i garantir la fugida conduint el vehicle. 

Detenció 'in fraganti'

Quan volien realitzar un altre robatori en un bar a Sant Celoni, els Mossos d'Esquadra van enxampar la banda criminal 'in fraganti' forçant la porta. La investigació continua oberta i no es descarta que en les pròximes setmanes es puguin atribuir altres fets de la mateixa tipologia a aquest grup criminal.

Els tres detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Granollers aquest passat dissabte.

"🔴✈ BONA NOTÍCIA: El gran canvi de l'Aeroport de Reus que ja té data d'obertura!" "🚗⚠ AP-7: L'eliminació del peatge entre Tarragona i la Jonquera, a examen"