ÚLTIMA HORA

Cop policial a Calafell als pisos ocupats

La multinacional nord-americana DuPont es converteix en nou membre de l'AEQT

L'empresa química té presència a Tarragona a través del Centre Tecnològic Global de l'Aigua, ubicat a La Canonja
L'empresa Dupont, nou membre de l'AEQT | Cedida

 

L'empresa multinacional estatunidenca DuPont s'ha convertit en nou membre de l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT). Com a empresa del sector químic, que a més està instal·lada i integrada al Polígon Sud, DuPont ha decidit unir-se a l'AEQT per poder participar del treball col·laboratiu que es duu a terme en el si de l'associació, amb l'objectiu d'aprofitar sinergies i impulsar projectes conjunts que contribueixen al desenvolupament i progrés del clúster químic de Tarragona.

 

La companyia nord-americana està present al territori tarragoní a través del Centre Tecnològic Global de l'Aigua, ubicat a La Canonja, al Polígon Sud, que des del passat mes d'abril ha passat a ser propietat de DuPont a través del seu negoci Water Solutions, una vegada completat el procés de fusió i posterior separació de DuPont i Dow.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

DuPont Water Solutions compta a Tarragona amb gairebé 40 treballadors. El seu centre de treball és una instal·lació d'investigació amb col·laboració global amb el mercat única, que compta amb un equip humà d'experts del màxim nivell al sector, per tal de satisfer una de les necessitats més apressants del món: purificació i tractament d'aigua.

 

El Centre Tecnològic Global de l'Aigua té una ubicació que permet accedir a diferents fonts d'aigua natural, incloent-hi aigües residuals, aigua salobre i aigua de mar, amb la finalitat d'impulsar el desenvolupament de productes i analitzar el seu comportament en condicions i a mida real.

 

La companyia DuPont és líder mundial en innovació amb materials tecnològics, ingredients i solucions que ajuden a transformar la indústria i la vida quotidiana a través de diversos sectors com l'electrònica, el transport, la construcció, la salut i el benestar, l'alimentació i la seguretat dels treballadors.