Una acció de Clean Up a Tarragona

S'organitzen una quinzena d'iniciatives per netejar l'entorn natural de la demarcació de Tarragona

Good Karma Projects ha fet una crida a l'acció aquest cap de setmana del 20 i 21 de març

Good Karma Projects ha fet una crida a l'acció per sortir a netejar  arreu del territori el pròxim cap de setmana del 20  i 21  de març. En aquesta convocatòria de recollida de residus simultània hi haurà activitat en diferents punts del país i, a les comarques de Tarragona, també s'han convocat una quinzena d'activitats per la zona. Des de l'associació s'ha fet una crida a individus, grups, organitzacions, entitats, empreses, entre altres, per tal de sumar forces i crear un gran impacte de neteja  de l'entorn natural del territori. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Actualment, s'han organitzat 'Clean Ups', jornades de neteja, per aquest cap de setmana al municipi de Cambrils, Salou, Reus, Tarragona  o Vila-seca, a més de comptar amb una a Miami Platja, que es fa aquest 17 de març al voltant de l'escola.  Les accions inscrites ja, fan pensar des de Good Karma Projects, que l'acció serà totalment un èxit. A més, els últims dies és quan s'apunta més gent.

Durant el desembre de 2020, quan va haver-hi 13 neteges, es va comptar amb un total de 104 participants per fer-ho possible. En aquest sentit, es van 'escombrar' 6.200 metres d'espai natural i, aproximadament, es van recollir 350 quilograms de brossa en 91 bosses.