Pla general de la taula rodona a l'Aula Magna de la URV

Tarragona adapta la Nit Europea de la Recerca 2020 a un format virtual

Una ruta teatralitzada per la vida i obra de Martí i Franquès, el gran plat fort

La tercera edició de la Nit Europea de la Recerca  de Tarragona salva els mobles i manté la programació prevista aquest 2020. Serà majoritàriament en un format virtual, després d'adaptar-se a les restriccions i limitacions causades per la Covid-19. L'objectiu, el de sempre: reivindicar el valor de la ciència, la investigació i la divulgació  d'aquestes recerques de cara a la ciutadania.

Des de l'organització han confirmat que la Nit Europea de la Recerca 2020 se celebrarà el pròxim 27 de novembre amb una trentena de tallers científics virtuals on hi participaran prop d'un centenar d'investigadors i investigadores de Tarragona. Seran de diverses branques, i pertanyen a la Universitat Rovira i Virgili (URV), l'ICIQ químic, l'IISPV sanitari, l'ICAC d'Arqueologia o l'IPHES de paleoecologia i evolució social.

L'esdeveniment aposta pel lema 'Recerca pel canvi', manté totes les activitats previstes i reforçarà els tallers virtuals amb una sèrie de xerrades  temàtiques i una ruta teatralitzada, el 28 de novembre a les 11.00 hores, sobre la vida i obra del científic tarragoní Antoni Martí i Franquès. Cal una inscripció prèvia, en aquest cas, i tots els detalls de la programació ja es poden consultar al web oficial de l'esdeveniment.