El Port de Tarragona organitza diverses activitats

El Port de Tarragona crea un canal de comunicació per conèixer la realitat social del territori

El grup de treball estarà integrat per representants del teixit associatiu de la ciutat i altres municipis | Qualsevol ciutadà podrà participar i plantejar les seves propostes

El Port de Tarragona crea un canal de participació pública amb el nom d''Espai Opinió Port Tarragona', que va ser inaugurat aquest dimecres en una reunió virtual que va acollir a representants del teixit associatiu i cultural de Tarragona, Vila-seca i altres poblacions de la zona d'influència del Port.

L''Espai Opinió' estarà integrat per 17 persones representants de la realitat social del Camp de Tarragona. Els anomenats 'panelistes' formen part del sector social, sanitari, cultural, ambiental, comunicatiu, del comerç, de l’hostaleria, educatiu, professional, salut alimentària, ONG, associacions de veïns i, finalment també, del sector de les emergències.

Tots aquests perfils tan variats permetran establir un diàleg entre el Port i les persones que participen i donen vida a tota mena d'activitats al territori, millorant les relacions de la infraestructura logística amb l'entorn social tarragoní.

Tal com detalla l'Autoritat Portuària de Tarragona, els objectius de l'Espai Opiniósón «establir una comunicació bidireccional periòdica entre el Port de Tarragona i la seva comunitat, conèixer les inquietuds de la societat que permeti millorar la relació i connexió entre societat i Port».

Conèixer l'opinió sobre les activitats logístiques del Port

Entre altres qüestions, les reunions periòdiques establiran un debat que serà moderat per l'empresa d'estudis sociològics i de mercats Ceres, que intentarà trobar diferents opinions i punts de vista sobre les activitats logístiques i culturals del Port, així com les relacions de diferents agents de l'entorn amb el Port.

La primera sessió celebrada aquest dimecres, 18 de novembre a les sis de la tarda, va servir per conèixer l'opinió dels panelistes sobre les infraestructures portuàries i la seva activitat, detectant els principals interessos del grup per tractar-los en futures sessions.

La nova taula de diàleg servirà també per complementar altres iniciatives en aquesta línia, com és el cas de les visites a les instal·lacions del Port, tallers i reunions informatives.

Un espai obert a tothom

El Port de Tarragona posa a disposició de la ciutadania l'Espai d'Opinió, un canal de comunicació obert a la ciutadania. Tothom qui hi vulgui participar pot enviar un correu electrònic a espaiopinio@porttarragona.cat i adjuntar les seves dades, així com les possibles propostes, idees, temes de debat i suggeriments, que es puguin tractar en les pròximes reunions.


Comentaris