La demacarci贸 de Tarragona suma 19 casos de coronavirus despr茅s de cinc nous positius aquest dissabte

Es tracta d'un ve铆 de Cambrils i de quatre persones residents a les Terres de l'Ebre

El Departament de Salut ha confirmat en les darreres hores cinc nous casos positius per COVID-19 a la demarcaci贸 de Tarragona, que ja en suma dinou. Els nous positius corresponen a un ve铆 de Cambrils de 49 anys que est脿 en a茂llament domiciliari i que 茅s familiar de les dues persones confirmades en aquest municipi del Baix Camp 鈥搖na dona de 79 anys i la seva filla de 46. La resta de nous casos s贸n a les Terres de l'Ebre i el m茅s greu 茅s el d'un ve铆 de Roquetes de 61 anys que est脿 ingressat amb pron貌stic greu a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Els altres tres s贸n un ve铆 de Tortosa de 71 anys, un de l'Ampolla de 70 anys i un d'Amposta de 47 anys, que tamb茅 es troben en a茂llament domiciliari.

 INVITACI脫: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les not铆cies de Tarragona! El grup us encantar脿: us informareu i tamb茅 us entretindreu. FEU CLIC AQU脥, US ENCANTAR脌!

La resta de casos confirmats a la demarcaci贸 s贸n cinc positius d'una mateixa unitat familiar de Tortosa -una de les quals ingressada tamb茅 a l'hospital-; el d'una ve茂na d'Ulldecona de 30 anys que 茅s cirurgiana del mateix centre sanitari; el d'un noi de 22 anys i una noia de 26 de Torredembarra que s贸n parella; el d'una ve茂na de Sitges de 79 anys i nacionalitat russa ingressada a l'hospital del Vendrell; el de la dona de 79 anys i la seva filla de 46 residents a Vilafortuny; una dona de 60 anys i el seu marit de 54, residents a Salou, i una ve茂na del Vendrell de 39 anys. Tots aquests afectats pel coronavirus evolucionen favorablement.

"鉁 ATENCI脫: Les ciutats de TGN comencen a decretar la zona blava gratu茂ta" "鉂楋笍 CRIDA desesperada dels alcaldes de la Costa Daurada pel coronavirus"