Hospital Sant Pau i Santa Tecla.

Tres nous casos positius de coronavirus a Tarragona

Els diagnosticats són un home de Torredembarra i dues dones, de Tarragona i les Terres de l'Ebre respectivament

Confirmats tres nous positius per coronavirus aquest diumenge a la demarcació de Tarragona, que eleven a 24 el total d'infectats a la província. Els nous casos diagnosticats són un home de 71 anys, veí Torredembarra, que està ingressat a l'Hospital de Santa Tecla; una dona russa de 31 anys, veïna de Tarragona, que és el primer cas a la ciutat, ingressada a la Clínica Monegal; i una sanitària de 55 anys, de les Terres de l'Ebre.

Aquest dissabte es van confirmar set nou positius per Covid-19 a la província, dos dels quals ingressats a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. El primer és un veí de Miami Platja de 40 anys que està ingressat a la UCI per una patologia associada i que es va contagiar en el marc d'un viatge recent a Benidorm. El segon cas és el d'un turista de 71 anys de nacionalitat sueca que està aïllat en una habitació del centre hospitalari. L'home no té patologies associades i presenta símptomes lleus, però romandrà a l'hospital perquè havia vingut des de França en una autocaravana.

Ja hi ha 24 casos confirmats a la província de Tarragona

Els altres cinc casos de coronavirus de dissabte són un veí de Cambrils de 49 anys que està en aïllament domiciliari i que és familiar de les dues persones confirmades en aquest municipi del Baix Camp –una dona de 79 anys i la seva filla de 46. I quatre a les Terres de l'Ebre: el d'un veí de Roquetes de 61 anys que està ingressat amb pronòstic greu a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa; i un veí de Tortosa de 71 anys, un de l'Ampolla de 70 i un d'Amposta de 47 que es mantenen en aïllament domiciliari.

Fins ara s'han confirmat també els positius de cinc persones d'una mateixa unitat familiar de Tortosa -una de les quals ingressada també a l'hospital-; el d'una veïna d'Ulldecona de 30 anys que és cirurgiana del mateix centre sanitari; el d'un noi de 22 anys i una noia de 26 de Torredembarra que són parella; el d'una veïna de Sitges de 79 anys i nacionalitat russa ingressada a l'hospital del Vendrell; el de la dona de 79 anys i la seva filla de 46, totes dues residents a Vilafortuny; una dona de 60 anys i el seu marit de 54, residents a Salou, i una veïna del Vendrell de 39 anys. Tots els afectats evolucionen favorablement.


Comentaris