Tres nous casos positius de coronavirus a Tarragona

Els diagnosticats s贸n un home de Torredembarra i dues dones, de Tarragona i les Terres de l'Ebre respectivament

Confirmats tres nous positius per coronavirus aquest diumenge a la demarcaci贸 de Tarragona, que eleven a 24 el total d'infectats a la prov铆ncia. Els nous casos diagnosticats s贸n un home de 71 anys, ve铆 Torredembarra, que est脿 ingressat a l'Hospital de Santa Tecla; una dona russa de 31 anys, ve茂na de Tarragona, que 茅s el primer cas a la ciutat, ingressada a la Cl铆nica Monegal; i una sanit脿ria de 55 anys, de les Terres de l'Ebre.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

Aquest dissabte es van confirmar set nou positius per Covid-19 a la prov铆ncia, dos dels quals ingressats a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. El primer 茅s un ve铆 de Miami Platja de 40 anys que est脿 ingressat a la UCI per una patologia associada i que es va contagiar en el marc d'un viatge recent a Benidorm. El segon cas 茅s el d'un turista de 71 anys de nacionalitat sueca que est脿 a茂llat en una habitaci贸 del centre hospitalari. L'home no t茅 patologies associades i presenta s铆mptomes lleus, per貌 romandr脿 a l'hospital perqu猫 havia vingut des de Fran莽a en una autocaravana.

Ja hi ha 24 casos confirmats a la prov铆ncia de Tarragona

Els altres cinc casos de coronavirus de dissabte s贸n un ve铆 de Cambrils de 49 anys que est脿 en a茂llament domiciliari i que 茅s familiar de les dues persones confirmades en aquest municipi del Baix Camp 鈥搖na dona de 79 anys i la seva filla de 46. I quatre a les Terres de l'Ebre: el d'un ve铆 de Roquetes de 61 anys que est脿 ingressat amb pron貌stic greu a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa; i un ve铆 de Tortosa de 71 anys, un de l'Ampolla de 70 i un d'Amposta de 47 que es mantenen en a茂llament domiciliari.

Fins ara s'han confirmat tamb茅 els positius de cinc persones d'una mateixa unitat familiar de Tortosa -una de les quals ingressada tamb茅 a l'hospital-; el d'una ve茂na d'Ulldecona de 30 anys que 茅s cirurgiana del mateix centre sanitari; el d'un noi de 22 anys i una noia de 26 de Torredembarra que s贸n parella; el d'una ve茂na de Sitges de 79 anys i nacionalitat russa ingressada a l'hospital del Vendrell; el de la dona de 79 anys i la seva filla de 46, totes dues residents a Vilafortuny; una dona de 60 anys i el seu marit de 54, residents a Salou, i una ve茂na del Vendrell de 39 anys. Tots els afectats evolucionen favorablement.

"鉂楋笍馃殮La reivindicaci贸 dels camioners de TGN en la crisi del coronavirus: 芦脡s impagable禄" "馃敶 MINUT A MINUT: S'eleven a 24 els casos de coronavirus a TGN"