GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Aeroport de Reus estrena deu punts de recàrrega per a mòbils

S'han col·locat a les àrees d'embarcament, facturació i arribades
Les columnes de càrrega ja estan disponibles a Reus | TarragonaDigital

 

L'Aeroport de Reus ja disposa de deu nous punts de recàrrega per a telèfons mòbils i dispositius electrònics. Es tracta de deu columnes distribuïdes entre les zones d'arribades, de facturació, i les d'embarcament. Cada columna té dos endolls i vuit ports URB de càrrega ràpida, per tal de posar fi a una de les grans reclamacions històriques de l'aeròdrom de la capital del Baix Camp.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Les llargues esperes a la terminal, tant en el cas de les arribades com, especialment, en les sortides, han forçat la reclamació durant els darrers anys. De la mateixa manera, l'Aeroport de Reus també ha habilitat dos punts mòbils més de recàrrega, que està previst que se situin en espais diferents de l'edifici en funció de la demanda de cada moment, o de les necessitats puntuals que els usuaris manifestin.

 

La instal·lació dels punts de recàrrega arriba abans de l'època alta de l'estiu a l'Aeroport de Reus

 

La mesura s'ha fet efectiva poc abans de l'inici de l'època alta de l'Aeroport, on començarà a activar-se i incrementar-se de manera progressiva el tràfic aeri de cara a la temporada de primavera i, especialment, els mesos d'estiu. L'aeròdrom reusenc va superar el milió d'usuaris durant l'any 2018, una xifra que espera incrementar enguany amb la incorporació de noves destinacions i nous vols a punts de destí com Polònia, Londres o els nous vols xàrter fins a la capital de Rússia, Moscou.

 

La mesura pretén fer més agradable l'estada dels passatgers a les instal·lacions de Reus, i donar sortida a una de les necessitats més habituals a la terminal: mantenir les possibilitats de contacte amb aquells qui estan esperant a l'aeroport de destí.

 

També et pot interessar