Entrada principal de l'institut de secundària del Morell i un grup d'alumnes sortint de classe,

El Govern destina prop d'un milió d'euros a obres en cinc instituts i escoles de les comarques de Tarragona

Les intervencions es faran en centres educatius al Morell, Reus, Vandellòs, Tortosa, Móra d'Ebre i Godall

El Departament d'Educació del govern català ha tret a licitació obres per valor de 15 milions d'euros en instituts i escoles d'arreu del país. A les comarques de Tarragona, en resultaran beneficiats un total de sis centres per valor de gairebé un milió d'euros. 

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

En concret, es tracta de l'Institut el Morell, l'Escola Montsant de Reus i l'Escola Mestral de Vandellòs. Tots tres rebran inversions, en concepte d'obres, per valor de 301.652,89 euros. Pel que fa les comarques de Terres de l'Ebre, les inversions es repartiran entre Tortosa, (Institut Escola Daniel Mangrané, 305.785,12 euros); Móra d'Ebre, (Institut Julio Antonio, 305.785,12 euros); i Godall, (Escola Sant Salvador, 334.710,74 euros).

Les empreses interessades a participar en aquesta licitació tenen fins al 4 de gener de l'any vinent per presentar les seves ofertes, La durada del contracte és d'un any però es contempla la possibilitat d'allargar-ho 12 mesos més.

Barcelona, la província més beneficiada

Els 15 milions es divideixen en tres lots. El més ampli, i més copiós econòmicament parlant, és el que fa referència a les comarques de la província de Barcelona. Són 24 actuacions per un valor superior als 8 milions d'euros. El lot 3, que agrupa instituts i escoles de Catalunya central i Girona, és la segona més ben dotada: poc més de 3 milions d'euros per vuit actuacions. Tarragona, Terres de l'Ebre i Lleida són les darreres, tant pel que fa al nombre d'actuacions com pel que fa a la quantia econòmica destinada: 1.264.462,81 euros per quatre actuacions. 


Comentaris