Imatge d'arxiu d'una oficina de Correus

Correus ofereix el servei de cita prèvia en sis oficines de les comarques de Tarragona

El servei es pot sol·licitar a través de la web, l'aplicació o l'oficina virtual

Correus ha portat una gran novetat en sis de les seves oficines a les comarques de Tarragona: el servei de cita prèvia. Els usuaris podran escollir el dia i l'hora que volen anar a l'oficina i, així, estalviar-se l'espera. Aquesta opció està a l'oficina principal de Tarragona —a la plaça Corsini—, a la suc 1 de Reus —avinguda Bahia Blanca—, Tortosa, el Vendrell, Salou i Cambrils

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

El servei es pot sol·licitar a través de la web de Correus, a l'aplicació o a l'oficina virtual de Correus. D'aquesta forma es podrà escollir l'hora i el dia que es vol anar a les oficines que hi ha disponible aquesta opció i, automàticament, es generarà a l'usuari un codi que només s'haurà d'introduir a la màquina de torn que situada a l'oficina per ser atès de forma immediata.

El sistema, a la seva petició, discrimina els trams horaris de mínima afluència de forma que el client pugui escollir amb la garantia que serà atès només arribar. Així mateix, contempla una finestra de temps, abans i després de l'hora sol·licitada, per si s'avança o endarrereix pugui ser atès igualment.

Aquesta novetat que presenta Correus serveis als usuaris gestionar millor el temps i, al mateix temps, les oficines poden dirigir-los a les hores de menor afluència. A més, les persones majors de 65 anys disposen del número 915 197 197, per poder sol·licitar la seva cita a aquestes oficines i, així, garantir la seva seguretat. 


Comentaris