El delegat del govern de la Generalitat al Camp de Tarragona, Òscar Peris, al despatx de la delegació, al carrer Sant Francesc de Tarragona.

Òscar Peris demana responsabilitat individual en l'entrada a la fase 1 a la demarcació

El delegat del Govern a Tarragona insta a la cautela per evitar la propagació de nous contagis i un rebrot de casos de coronavirus
El delegat del govern de la Generalitat al Camp de Tarragona, Òscar Peris, al despatx de la delegació, al carrer Sant Francesc de Tarragona.
El delegat del Govern a Tarragona fa una crida a la responsabilitat | Àngel Ullate

El delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, fa una crida a la prudència a tota la ciutadania de la regió sanitària del Camp de Tarragona, coincidint amb l’entrada a la fase 1 del pla de desconfinament de la població. «És el moment de la cautela, és aquell moment on la responsabilitat de tots i totes podrà fer que sigui un èxit poder passar a la següent fase de desconfinament», recorda el delegat del Govern, el qual insisteix en la necessitat i l’obligació de la població de no relaxar-se després del gran esforç que s’ha fet a nivell col·lectiu per arribar fins aquí. Recorda que ara el que cal és evitar la propagació de nous contagis i un rebrot de casos de coronavirus.

«Hem de seguir les recomanacions de Protecció Civil, les indicacions de Salut Pública i, sobretot, estar atens a les autoritats locals i municipals», diu el delegat. «Ara tothom ens mira. Ens miren com a referents a nivell de país, ens miren per veure com anirem superant aquesta primera setmana de la fase 1. És un repte, però també una esperança; per tant seguim totes les indicacions, no ens relaxem i mantenim la cautela que ens ha dut fins aquí», conclou Peris.


Comentaris