Foto de l'acte de presentació de la mostra artística 'Expressa't'

El Moll de Costa acollirà la primera edició de la mostra artística ‘Expressa’t’

Durant dos caps de setmana de juny, el Moll de Costa acollirà diferents disciplines artístiques

Durant els caps de setmana 12-13 i 19-20 de juny, la plaça situada davant del Tinglado 1 del Moll de Costa, acollirà la primera edició de la mostra artística 'Expressa’t'. Per primera vegada, el port proporcionarà un espai on les escoles i entitats podran compartir les seves produccions de final de curs.

La iniciativa artística ha estat proposada pel vessant cultural ‘Moll de Costa’ del Port  Tarragona i ha tingut una gran acollida per part del  sector artístic de la ciutat.

Josep M Cruset, president del Port, ha destacat que la mostra és «un espai que el  Port de Tarragona ofereix al talent jove de la ciutat i del territori perquè mostri el resultat de la feina de tot un curs».

Escoles, entitats i grups artístics. Actualment, gairebé 15 entitats artístiques es preparen per omplir la plaça situada enfront del Tinglado 1 del Moll de Costa. 

La directora de Port-Ciutat, Montse Adan, explica que la mostra Expressa’t, «ha tingut una gran acollida per part del sector artístic de la ciutat». També ha afegit que «el Port de Tarragona dona resposta a una demanda creixent d’espais i de suport a la creativitat i d’aquí la importància d’oferir a la ciutat aquest  tipus de projectes artístics destinats a dinamitzar la cultura, l’art i la comunicació no verbal mitjançant la música, la dansa, el circ, el teatre, etc.». 

Per contribuir a enfortir el teixit culturalartístic de Tarragona i del territori, Adan s’ha compromès a seguir treballant per acompanyar les propostes artístiques  que sorgeixin del talent local.

A causa de l’excepcional situació que estem vivint, és important destacar que s’establiran les mesures recomanades per les autoritats.

En aquest sentit, a la plaça del Tinglado 1 del Moll de Costa es mantindran les mesures de seguretat i higiene necessàries derivades de la situació motivada per la Covid-19 i se seguiran els protocols existents per a garantir la seguretat de totes les persones que assisteixin.

Primera edició d’Expressa’t 

Imatge d'arxiu del Moll de Costa del Port de Tarragona
El Moll de Costa anuncia la primera edició de la mostra artística 'Expressa’t' | Àngel ullate

Des de Port-Ciutat es convida a la ciutadania a gaudir els pròxims caps de setmana de la mostra artística 'Expressa’t'. Un escenari immillorable envoltat de mar, música i moviments al Moll de Costa.

Dissabte 12 de juny 

— 10:30 hores, Yoga One 

— 12:00 hores, Estudi de dansa Aif de Mertixell Puvill 

— 18:00 hores, El Tecler 

— 19:30 hores, Estudi de dansa Aif de Mertixell Puvill 

Diumenge 13 de juny 

— 12:00 hores, Estudi de dansa Aif de Mertixell Puvill 

— 19:30 hores, Ballet Amaia Dorronsoro 

Dissabte 19 de juny 

— 10:30 hores, Banda Unió Musical 

— 12:00 hores, Adele acadèmia de dansa 

— 18:00 hores, El Taller de dansa 

— 19:30 hores, Escola de dansa Àfrica Aguilar 

Diumenge 20 de juny 

— 10:30 hores, Esbart Santa Tecla

— 12:00 hores, Rambla Music 

— 18:00 hores, Institut Pons d’Icart 1

— 9:30 hores, Escola de dansa