El Port de Tarragona avança pagaments a proveïdors per oxigenar-los

Molts són petites i mitjanes empreses amb dificultats per pagar les seves nòmines

El Port de Tarragona mou fitxa i pagarà a tots els seus proveïdors en menys d'una setmana. Ha anunciat que la mesura pretén oxigenar les empreses, majoritàriament petites i mitjanes, que en aquests dies veuen sacsejada la seva activitat i poden tenir problemes per pagar les nòmines dels seus treballadors.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Signatura en mà, el Port reduirà el termini legal de pagament de les factures de 30 dies a només 10, per tal de contribuir a injectar liquiditat a les empreses i pal·liar els efectes negatius de la pandèmia del coronavirus que ja afecta de ple al territori.

 

«Són moments d'ajudar al màxim, també en l'àmbit econòmic», ha valorat breument a través de les xarxes el president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset. En el mateix comunicat, l'Autoritat Portuària confirma que la seva activitat logística i econòmica «funciona amb normalitat», amb la màxima possible, i que el teletreball està possibilitant que l'estructura organitzativa aguanti forta en aquests dies d'incertesa i confinament.

 

 

Més notícies de la categoria Àrea Metropolitana