GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Tarragona incrementa les connexions amb els ports més importants de Turquia

Un vaixell comercial fa la nova ruta cada deu dies | Transporta paper, plàstics, productes químics o agroalimentaris
El primer vaixell entre Tarragona i Turquia ha arribat aquest cap de setmana | Cedida

El Port de Tarragona, a través de la seva terminal de contenidors DP World Tarragona, aposta per incrementar les seves connexions amb els cinc ports més importants de Turquia. Des d'aquest dissabte, 13 d'abril, s'ha posat en marxa un nou servei de transport marítim per gestionar i multiplicar els intercanvis comercials amb el país turc.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

El Port de Tarragona destaca «el propòsit de cobrir les necessitats d'importació i exportació» de múltiples empreses del territori, i fa una valoració «molt positiva» d'aquesta primera connexió, a través del gegant navilier Tarros. Aquests nous vaixells comercials mouen centenars de tones d'aquests productes i atracaran a Tarragona cada deu dies.

 

Les connexions amb Turquia: plàstics, química, paper o alimentació

Els sectors beneficiats per aquesta nova connexió a gran escala són variats, ja que es transportaran plàstics, paper, productes agroalimentaris, químics o maquinària, segons ha explicat el Port. El vaixell comercial, de més de 130 metres d'eslora, connecta Tarragona amb Istanbul, Mersin, Gemlin, Gebze i Aliaga. «Les dues parts confirmen el seu interès a seguir coneixent i apropant nous sectors als quals poder oferir servei», afegeixen des de l'Autoritat Portuària.

 

La nova ruta comercial del Port de Tarragona comença a funcionar en paral·lel a la temporada de creuers, que està a punt de començar i batrà rècords aquest 2019. Un total de 65 creuers faran aturada a la ciutat entre l'abril i el novembre, més que mai, i es preveu superar amb escreix els gairebé 100.000 creueristes de l'any anterior. La temporada s'inicia aquest divendres, 19 d'abril.

 

També et pot interessar