NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

MINUT A MINUT

Tarragona torna a viure una nit d'aldarulls amb càrregues policials i una desena de detinguts

VÍDEO

Explosió d'una bombona de gas en una barricada a Tarragona

El Port de Tarragona tindrà fibra òptica a mitjans del 2020

La inversió s'emmarca en l'aposta «per la connectivitat i la digitalització» de l'Autoritat Portuària
La fibra òptica arribarà al Port de Tarragona abans de l'equador de l'any 2020 | Cedida

 

El Port de Tarragona tindrà una nova xarxa de fibra òptica arreu de les seves instal·lacions a mitjans de l'any 2020 per «millorar la connectivitat» a les instal·lacions portuàries. La intenció de l'Autoritat Portuària és articular una xarxa de 64 fibres i uns 20 quilòmetres de cable per donar cobertura a tota la comunitat portuària amb el «procés de digitalització» en el qual treballen com a estratègia de futur. «Aquest pla consisteix a incorporar els avantatges tecnològics per augmentar la competitivitat del Port», expliquen.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Les previsions de terminis de l'Autoritat Portuària contemplen l'inici dels treballs en el darrer trimestre del 2019, i una execució de set mesos més que s'allargarien fins a mitjans del curs que ve. La inversió superarà els 500.000 euros i espera comportar millores «en l'àmbit de la gestió, logística i medi ambient» per al Port i per a i les empreses que hi operen. La infraestructura reivindica «l'aposta per convertir els ports catalans en infraestructures intel·ligents» de la mà d'un camí digital a l'alça.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris