El Port de Tarragona s'obre al mercat internacional en una important fira comercial a Alemanya

Tindrà lloc a la ciutat de Munic entre dimarts 4 i divendres 7 de juny
El Port de Tarragona és una de les grans fortaleses econòmiques del territori | TarragonaDigital

El Port de Tarragona formarà part aquesta setmana d'una important fira comercial a la ciutat de Munic, a Alemanya. La fira Transport Logistic agruparà més de 2.000 expositors d'empreses de tot el món i espera rebre més de 60.000 visitants entre aquest dimarts, 4 de juny, i el pròxim divendres dia 7. Això implica un aparador a gran escala entre centenars d'empreses de transport, operadors logístics i empreses de serveis de més de 60 països diferents, on el Port de Tarragona serà present.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Una important delegació de l'Autoritat Portuària —encapçalada pel president del Port, Josep Maria Cruset— representarà la institució a la trobada. «És una gran oportunitat per promocionar els nostres serveis i donar a conèixer noves infraestructures que ja estan a disposició de les empreses que vulguin implantar-se al Port de Tarragona», ha valorat la institució. Sectors com la Zona d'Activitats Logístiques (ZAL), la terminal de contenidors o les terminals intermodals de 'La Boella' i 'Puerto Centro' són els principals atractius empresarials que ofereix el Port.

La fira internacional 'Transport Logistic' de Munic reuneix més de 2.000 expositors i espera rebre més de 60.000 visitants

El Port de Tarragona aspira a promocionar la seva projecció internacional i a consolidar-se com un dels grans atractius empresarials i econòmics de la Mediterrània en el seu sector. La dinàmica de l'Autoritat Portuària des dels darrers anys, especialment el 2018, camina cap a la consolidació com un dels principals focus de referència per a mercaderies i creuers de la costa mediterrània, tal com avalen els més de 56 milions d'euros que van ingressar durant el darrer any.

També et pot interessar

"4 MILIONS D'EUROS: Les donacions d'Amancio Ortega als hospitals de TGN" "REPORTATGE| El Jardí de les Papallones, un monument viu al cor de la URV"