Imatge d'un creuer atracant al Port de Tarragona

El Port de Tarragona ja prepara «el retorn dels creuers» de cara a la temporada 2021

La nova terminal estarà operativa al mes de maig | L'Autoritat Portuària promociona la destinació Tarragona

Després d'un 2020 marcat per la pandèmia  i per les restriccions de funcionament, el Port de Tarragona ja pensa en el 2021 i en preparar el retorn de la pròxima  temporada de creuers. L'esclat de la Covid-19 a mitjans de març d'enguany ha fet saltar pels aires la totalitat de la temporada 2020, que s'ha vist reduïda a zero, i l'Autoritat Portuària ja ha començat a engegar la maquinària «per aprofitar les oportunitats  presents i futures» de cara al pròxim curs.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

En aquest sentit, el Port ha engegat una nova  campanya de promoció per reivindicar l'atractiu turístic de Tarragona i posicionar la destinació com una aturada imprescindible al Mediterrani, amb el patrimoni  històric i el natural del territori com a banderes principals. La campanya promocional aspira a posicionar el Port i la ciutat a la línia de sortida de la temporada 2021 per tal d'estar en un estat de forma òptim de cara al retorn dels creuers «quan ho permetin els efectes de la pandèmia i la normativa» de seguretat.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Si bé la pandèmia ha ensorrat la temporada 2020, cal recordar que el Port de Tarragona va tocar sostre l'any 2019 quan va rebre fins a 62 creuers i prop de 130.000 creueristes, amb un impacte econòmic per al Camp de Tarragona de 10 milions d'euros. L'aposta és recuperar el camí, i és per això que les obres de la futura terminal de creuers al Moll de Balears treballen per deixar operatiu el nou moll de cara al maig de 2021. La nova terminal serà capaç d'atracar fins a quatre creuers alhora, cosa que fins ara era del tot impossible a les aigües de Tarragona.