Imatge d'arxiu del Moll de Costa del Port de Tarragona

El Port de Tarragona prepara activitats culturals per Sant Jordi 2021

A partir del 20 d'abril fins al 25 d'abril el Moll de Costa acollirà activitats culturals dirigides a petits i grans

A partir del 20 d'abril, i fins al 25 d'abril, Sant Jordi 2021 arriba al Port de Tarragona un programa ple d'activitats culturals per a la ciutadania sota el lema 'Sant Jordi al Port'.

La proposta consisteix a amenitzar aquestes dates a l'entorn del  Moll de Costa oferint tot un seguit d'esdeveniments d'entrada lliure i adaptats a totes les edats.

Parada de llibres i activitats populars com ara una divertida representació de  titelles, la possibilitat de visitar el Port des de la Golondrina, visites guiades del Museu al Serrallo o representacions teatralitzades, com la ja reconeguda 'Treballant al Moll'.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Totes les propostes del programa són d'entrada lliure, i per poder participar en les activitats culturals, només és necessari fer una reserva prèvia a les adreces assignades per a cada proposta. Tota la informació està publicada a l'espai del web del Port de Tarragona que recopila els detalls de totes les activitats programades per Sant Jordi 2021.

El període d'inscripció finalitza el dijous  22 d'abril, però, sempre estarà subjecte a la disponibilitat de les places, per aquest motiu, el Port fa una crida a la participació amb l'objectiu de celebrar de la forma més agradable i divertida possible aquest Sant Jordi 2021.

Cal recordar que es tracta d'activitats que segueixen les mesures de seguretat i higiene establertes per la Covid-19 i per tant tenen un aforament més limitat que en una situació de normalitat.

Cartell de ‘Sant Jordi al Port’ 2021
El termini per a les inscripcions finalitza el dijous 22 d'abril i totes les activitats tenen un aforament limitat | Port de Tarragona

‘Sant Jordi al Port’

El seguit d’activitats arrenca el 20 d’abril amb ‘Sant Jordi a les escoles’, un taller d’Exlibris  Marítims que s’organitzarà als matins fins al 23 d’abril. El Port convida els alumnes  d’educació infantil a crear el seu propi ex-libris, aquest any inspirat en l’obra del pintor  montblanquí Maties Palau Ferré, coincidint amb l’exposició que hi ha actualment al  Tinglado 1.

Durant els dies 23, 24 i 25 d’abril la Golondrina del Port torna a salpar per fer un recorregut, des del  mar, i visitar el Port i el Serrallo.

El 24 d’abril  a les 12.00 hores i sota el títol ‘Del Museu al Serrallo’ s’ofereix una  visita guiada pel barri del Serrallo des del Museu del Port. Aquesta activitat també incorpora un passeig en  Golondrina. I aquest mateix dia, davant del Tinglado 1 del Moll de Costa, d’11.00 a 13.00 hores, i el  25 d’abril  d’11.00 a 14.00 hores, i també el 25 d’abril d’11.00 a 14.00 hores, s’instal·larà una parada de llibres per donar a conèixer les novetats editorials.

El mateix dia 25 d’abril és el moment de gaudir de dos espectacles teatrals. A les 11.00 i a les 12.30 hores, apareixeran uns divertits  titelles davant del Tinglado 1 per explicar-vos una entretinguda història de la companyia ‘Invisible Titelles’ que presentarà la seva adaptació de la llegenda de Sant Jordi.

A més a més, a les 12.00 hores també es convida a la ciutadania a gaudir d’una visita teatralitzada, ‘Treballant al Moll’. El seu protagonista, Baldomero Mallol, formava part d’una de les colles d’estibadors que treballaven al Port.

Per finalitzar amb la programació de ‘Sant Jordi al Port’, el mateix dia 25 d'abril  a les 11.00 i a les 12.00 hores s’obriran les portes per fer una visita guiada per l’exposició ‘Palau Ferré. Retrospectiva biogràfica’ que està al Tinglado 1.