GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Hyundai, Ford o Toyota: el sector de l'automòbil pica l'ullet al Port de Tarragona

Les principals marques del sector el situen com un dels ports més ben valorats de l'Estat, per sobre de Barcelona
Imatge d'arxiu de la zona d'operacions logístiques del Port de Tarragona | Port de Tarragona

El Port de Tarragona és un dels preferits per les grans marques automobilístiques per tocar terra a les seves operacions comercials, segons una enquesta recent de l'Associació Espanyola de Fabricants d'Automòbils i Camions (ANFAC). Els setze grans fabricants que l'han respost han valorat les instal·lacions i els serveis de Tarragona amb un 4 sobre 5, una puntuació que situa l'Autoritat Portuària a la locomotora de l'Estat, amb una puntuació fins i tot superior a la del Port de Barcelona (3,9 sobre 5).

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Les dades reflecteixen també un augment notable de quatre dècimes respecte a l'any anterior, fet que converteix el Port de Tarragona en el que més ha millorat en aquesta valoració anual del sector. El balanç, a més, va en consonància amb l'aposta de l'Autoritat Portuària per incrementar aquest tràfic de vehicles de cara als pròxims anys, com a estratègia empresarial, en detriment d'altres mercaderies decadents com el carbó.

 

Les grans marques automobilístiques valoren els serveis del Port de Tarragona amb una puntuació de 4 sobre 5, més que mai

La institució espera moure aquest 2019 uns 200.000 vehicles a les seves instal·lacions, en la mateixa línia que les xifres dels anys 2018 i 2017. Suposa una línia de creixement clara respecte a un lustre enrere, quan es movien uns 60.000 cada any, i la tendència seguirà a l'alça en els pròxims anys, d'acord amb el projecte expansiu que afronta el port tarragoní a anys vista.

 

Les marques que han avalat l'aposta del Port pel sector automobilístic són algunes de les més reconegudes a escala internacional: Mercedes, BMW, Nissan, Fiat, Ford, Opel, Peugeot, Hyundai, Renault, Kia, Seat, Mazda, Toyota, Volkswagen i Mitsubishi.

 

També et pot interessar