Una classe de música en un centre de la Diputació de Tarragona

Les escoles de música de la Diputació de Tarragona reobren les preinscripcions per al curs 2021/2022

Fins al 16 de juny, s'hi podran apuntar nous alumnes, a partir dels 5 anys

La Diputació de Tarragona ha facilitat noves dates per a fer la preinscripció als centres d'ensenyament musical. Fins al 16 de juny, infants a partir de 5 anys, poden apuntar-se als centres de Tarragona, Reus i Tortosa.

Els nous inscrits rebran el curs  vinent formació teòrica i pràctica, pensada per gaudir de la música individual i en grup. Els tràmits es poden realitzar telemàticament a les webs dels centres mitjançant un formulari web específic o de manera presencial, demanant cita prèvia. 

Formació musical a partir de 5 anys

Els estudis  que s'ofereixen a les escoles de música de la Diputació de Tarragona s'adrecen a infants  a partir de 5 anys. Ofereixen els primers coneixements i formació musicals. 

A les escoles i conservatoris  de Tarragona i Reus hi ha places vacants per al curs de Sensibilització. A Tarragona, també està oberta la inscripció per aprendre violí amb el mètode Suzuki.

L'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa ofereix places per als programes de Sensibilització; Iniciació; Bàsic 1 i 2; Aprenentatge avançat 1, 2 i 3 per a nens i nenes de fins a 12 anys.

Estudis de Grau Professional

L'alumnat de les escoles de música de la Diputació poden seguir pel camí per arribar a accedir als estudis professionals dels conservatoris. Entren en contacte amb la música, inicia la seva formació instrumental fins a obtenir la titulació oficial per entrar al conservatori. 

Un dels avantatges és que, un cop finalitza el nivell elemental, l'alumnat té l'opció de continuar amb els estudis professionals al mateix centre on han començat. Ha de superar la prova d'accés per accedir als ensenyaments de Grau Professional.

Els tres centres de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa ofereixen el Grau professional.