El projecte de la Regió del Coneixement es presenta davant diversos diputats

Cinc representants polítics de la demarcació han conegut els detalls de la iniciativa
Francesc Xavier Grau intervé a la trobada de Vila-seca | Cedida

 

El projecte Catalunya Sud 2040, que vol consolidar Tarragona i el seu entorn com a Regió del Coneixement, continua en fase de cerca d’aliats per al seu desenvolupament. Aquest dimarts, 5 de febrer, ha tingut lloc una trobada amb diversos agents rellevants del territori, entre els quals destaquen cinc diputats parlamentaris.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Teresa Pallarès (JxC), Rosa Maria Ibarra (PSC), Raquel Sans (ERC) i Francisco J. Domínguez (C’s), a més del diputat d’En Comú Podem al Congrés Fèlix Alonso, han assistit a la reunió per tal de conèixer els detalls i nous reptes de la iniciativa. També han fet balanç comú de la tasca realitzada fins ara, i de les reivindicacions que consideren necessàries per a consolidar el projecte a gran escala.

Projectar el Camp de Tarragona i l’Ebre com a zona de referència

La prioritat dels impulsors del projecte de la Regió és definir els objectius de futur i el camí per assolir-los. Això es tradueix en una acurada anàlisi que es presentarà al mes de març, i que marcarà el rumb a mitjà termini de la iniciativa.

La trobada ha tingut lloc a Vila-Seca, i també ha comptat amb la presència de representants del Govern, alcaldes del territori, membres de la Càtedra d’Universitat i Regió del Coneixement a la URV i representants de la Diputació, amb el seu president, Josep Poblet, al capdavant.

Amb l’interès dels diputats tarragonins, la intenció és dotar el projecte de major solidesa i consens social i polític per tal de traçar conjuntament les línies bàsiques de la iniciativa a llarg termini, amb el vist-i-plau i la conformitat de com més suports millor al llarg i ample de la regió.

També et pot interessar:

Poblet creu que la Regió del Coneixement hauria d'arribar a Tarragona el 2019

— La Regió del Coneixement vol obrir diàleg amb el Govern per guanyar competències

"ATENCIÓ: Adif fa un pas endavant en el Corredor del Mediterrani" "Un centenar de persones busquen oportunitats empresarials al Fòrum d'Inversió CATSUD"