NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

El projecte de la Regió del Coneixement es presenta davant diversos diputats

Cinc representants polítics de la demarcació han conegut els detalls de la iniciativa
Francesc Xavier Grau intervé a la trobada de Vila-seca | Cedida

 

El projecte Catalunya Sud 2040, que vol consolidar Tarragona i el seu entorn com a Regió del Coneixement, continua en fase de cerca d’aliats per al seu desenvolupament. Aquest dimarts, 5 de febrer, ha tingut lloc una trobada amb diversos agents rellevants del territori, entre els quals destaquen cinc diputats parlamentaris.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Teresa Pallarès (JxC), Rosa Maria Ibarra (PSC), Raquel Sans (ERC) i Francisco J. Domínguez (C’s), a més del diputat d’En Comú Podem al Congrés Fèlix Alonso, han assistit a la reunió per tal de conèixer els detalls i nous reptes de la iniciativa. També han fet balanç comú de la tasca realitzada fins ara, i de les reivindicacions que consideren necessàries per a consolidar el projecte a gran escala.

 

Projectar el Camp de Tarragona i l’Ebre com a zona de referència

La prioritat dels impulsors del projecte de la Regió és definir els objectius de futur i el camí per assolir-los. Això es tradueix en una acurada anàlisi que es presentarà al mes de març, i que marcarà el rumb a mitjà termini de la iniciativa.

 

La trobada ha tingut lloc a Vila-Seca, i també ha comptat amb la presència de representants del Govern, alcaldes del territori, membres de la Càtedra d’Universitat i Regió del Coneixement a la URV i representants de la Diputació, amb el seu president, Josep Poblet, al capdavant.

 

Amb l’interès dels diputats tarragonins, la intenció és dotar el projecte de major solidesa i consens social i polític per tal de traçar conjuntament les línies bàsiques de la iniciativa a llarg termini, amb el vist-i-plau i la conformitat de com més suports millor al llarg i ample de la regió.

També et pot interessar:

Poblet creu que la Regió del Coneixement hauria d'arribar a Tarragona el 2019

— La Regió del Coneixement vol obrir diàleg amb el Govern per guanyar competències

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris