Covid-19: malestar al Sociosanitari Francolí per la gestió de la direcció de l'hospital

Alguns treballadors retreuen la manca de material protector per fer front a la pandèmia

L'Hospital Sociosanitari Francolí de Tarragona, situat a l'interior del complex sanitari que envolta Joan XXIII, ha despertat aquest dijous amb diverses pancartes crítiques amb la gestió sanitària que ha fet la direcció del centre des de l'inici de l'emergència del coronavirus. Penjades a la porta del centre, es poden llegir retrets contra la manca de protecció que han denunciat des del primer dia.

La protesta insisteix que sense garantir mesures de protecció al personal sanitari no és possible garantir la protecció dels pacients infectats que necessiten atenció, i retreuen a la direcció de l'hospital la resposta que ha donat a aquestes necessitats. Segons ha pogut confirmar TarragonaDigital, després d'unes primeres setmanes «d'absoluta desprotecció», ara els sanitaris del Francolí sí que disposen de mesures de protecció adeqüades per treballar.

"Els establiments que tenen prohibida l'obertura en fase 1 que volen obrir a Tarragona" "Dràstica decisió de la URV per tal de fer front a la crisi"