El Port de Tarragona present a la reconeguda fira del sector de creuers Seatrade Cruise Virtual

Med Hub Day: El Port de Tarragona reuneix més de 100 experts en logística de productes químics i petroquímics

Enguany, en una edició 100% virtual, s’han incorporat ponències i debats per trobar respostes a les preguntes i incerteses derivades de la Covid-19

El Port de Tarragona i el Clúster ChemMed han reunit 110 experts en logística de productes químics i petroquímics en la quarta edició del Med Hub Day, desenvolupada en format 100% online entre ahir dijous, 19 de novembre, i avui divendres. Les jornades d’enguany han assolit un gran èxit d’inscripcions, amb 110 experts participants, un 37% més que en l’edició 2019, quan es va arribar als 80 inscrits. Propietaris de vaixells i navilieres, consignes, promotors de mercaderies, terminals, empreses d’emmagatzematge i logística, indústria petroquímica i operadors ferroviaris s’han citat a la plataforma del Port per intercanviar impressions i analitzar la conjuntura actual del sector.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

El Med Hub Day, precisament, compta amb un panell de ports, terminals i indústria, tres sessions individuals per parlar de la transformació del mercat energètic, de la implantació de la International Maritime Organization (IMO) 2020 i del mercat d’emmagatzematge (dipòsits) al Mediterrani. La presència internacional del Hub Day també es consolida i «segueix sent la peça clau de l’atractiu de cada edició», afirmen des del Port, atesa la procedència de les persones inscrites provinents d’arreu d’Espanya, França, Països Baixos, Itàlia, Algèria, Dinamarca o els Estats Units, entre d’altres països.

Més enllà de compartir informació, anàlisis i experiències, també s’han incorporat ponències i debats per trobar respostes a les incerteses i preguntes que afecten el present i el futur de totes les institucions i empreses arran de la crisi econòmica derivada de la Covid-19.


Comentaris