Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

AQUESTA NIT

Crema la cuina d'un habitatge d'Amposta

Renfe ofereix bitllets d'AVE de l'estaci贸 del Camp a Barcelona per 10 euros

Aquesta oferta s'emmarca en el servei AV City de l'operadora | Els bitllets ja es poden adquirir a la p脿gina web de RENFE per viatjar a partir del 17 de setembre
Imatge d'arxiu d'un tren AVE. | cedida

 

Des d'avui mateix ja es poden adquirir bitllets per viatjar en AVE des de l'estaci贸 del Camp de Tarragona, i fins a Barcelona, per 10 euros. L'oferta s'emmarca dins el servei AV City, un producte realitzat per 芦completar l'oferta AVE a preus m茅s econ貌mics禄.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

 

El servei es posar脿 en marxa a partir del dimarts, 17 de setembre. Tanmateix, ja es poden adquirir bitllets a preus molt econ貌mics des de la p脿gina web de l'operadora. Aquests bitllets nom茅s permetran viatjar en classe turista. Els combois que estiguin en disposici贸 a l'AV City no comptaran amb cafeteria, ni amb restaurant, i no superaran els 200 quil貌metres de velocitat, 100 menys que els habituals 300 als quals es desplacen els trens d'alta velocitat. 

 

El dimarts 17 de setembre, hi haur脿 un tren Camp de Tarragona-Barcelona a les 7.36 del mat铆 i Barcelona-Camp de Tarragona a les 22 hores. En ambd贸s casos el viatge trigar脿 entre 35 i 40 minuts. El preu de 10 euros ser脿 pel llan莽ament del servei per貌 m茅s endavant augmentar脿 el cost fins a un m脿xim de 14,80 euros per trajecte. 

 

900.000 usuaris l'any passat

L'estaci贸 d'AVE del Camp de Tarragona va tancar l'any passat, l'any 2018, amb 900.000 usuaris, una mitjana de 2.465 viatgers al dia. La xifra suposava un augment del 2,4% respecte a la de l'any 2017. Tanmateix, el servei de Rodalies continua sent el preferit per despla莽ar-se per la costa tarragonina i l'any 2018 va arribar als quatre milions de viatges.  

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris