Renfe ofereix bitllets d'AVE de l'estació del Camp a Barcelona per 10 euros

Aquesta oferta s'emmarca en el servei AV City de l'operadora | Els bitllets ja es poden adquirir a la pàgina web de RENFE per viatjar a partir del 17 de setembre
Imatge d'arxiu d'un tren AVE. | cedida

 

Des d'avui mateix ja es poden adquirir bitllets per viatjar en AVE des de l'estació del Camp de Tarragona, i fins a Barcelona, per 10 euros. L'oferta s'emmarca dins el servei AV City, un producte realitzat per «completar l'oferta AVE a preus més econòmics».

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

El servei es posarà en marxa a partir del dimarts, 17 de setembre. Tanmateix, ja es poden adquirir bitllets a preus molt econòmics des de la pàgina web de l'operadora. Aquests bitllets només permetran viatjar en classe turista. Els combois que estiguin en disposició a l'AV City no comptaran amb cafeteria, ni amb restaurant, i no superaran els 200 quilòmetres de velocitat, 100 menys que els habituals 300 als quals es desplacen els trens d'alta velocitat. 

El dimarts 17 de setembre, hi haurà un tren Camp de Tarragona-Barcelona a les 7.36 del matí i Barcelona-Camp de Tarragona a les 22 hores. En ambdós casos el viatge trigarà entre 35 i 40 minuts. El preu de 10 euros serà pel llançament del servei però més endavant augmentarà el cost fins a un màxim de 14,80 euros per trajecte. 

900.000 usuaris l'any passat

L'estació d'AVE del Camp de Tarragona va tancar l'any passat, l'any 2018, amb 900.000 usuaris, una mitjana de 2.465 viatgers al dia. La xifra suposava un augment del 2,4% respecte a la de l'any 2017. Tanmateix, el servei de Rodalies continua sent el preferit per desplaçar-se per la costa tarragonina i l'any 2018 va arribar als quatre milions de viatges.  

"L'ANC manté l'optimisme i el ritme d'inscripcions per la Diada a tot Tarragona" "❗ Un professor de la URV, entre els experts en habitatge escollits per Pedro Sánchez"