Repsol engega una nova convocatòria d'ajuts a projectes socials de Tarragona

La dotació total és de 15.000 euros i s'han d'orientar cap a col·lectius vulnerables, amb discapacitat o dependència
Repsol engega una nova convocatòria d'ajuts socials a entitats de Tarragona | Cedida

 

Repsol —a través de la seva fundació i del Complex Industrial de Tarragona— ha obert una nova convocatòria d'ajuts a projectes socials i solidaris que es desenvolupin al voltant de la ciutat. S'adreça a entitats socials que presentin iniciatives valuoses en matèria de «contribuir al benestar social, millorar la qualitat de vida de les persones i aconseguir un major desenvolupament social, educatiu, ambiental i cultural» a la zona.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

El termini per presentar-se a la convocatòria ja està obert, i es tancarà el pròxim 15 de setembre. La dotació total dels premis és de 15.000 euros, i han de ser iniciatives enfocades a col·lectius vulnerables, amb discapacitat o dependència, que contribueixin a la inserció social, igualtat d'oportunitats, oci inclusiu o suport escolar. Les bases ja es poden consultar a través d'aquest enllaç.

La llista dels projectes guanyadors es coneixerà al novembre, i hauran de ser entitats socials sense ànim de lucre, aplicar les idees a la zona de Tarragona i estar avalats per un mínim d'un any de treball continuat, segons matisen els convocants.

"🔬Investigadors de la URV fan un gran avenç per tractar malalties com el càncer" "✏ El curs escolar començarà amb 179.447 alumnes a la regió de Tarragona"