Repsol finalitza els treballs de la parada de la Planta d'Olefines al Polígon Nord

L'aturada programada ha durat quaranta dies

Repsol ha acabat la parada de manteniment que produirà episodis visibles de flama i soroll  | ACN

 

Repsol ha anunciat la finalització de tots els treballs de la parada programada de manteniment de la Planta d'Olefines situada al polígon Nord de Tarragona. Amb motiu de les operacions de posada en marxa dels diferents equips de la planta hi haurà «episodis de flama i de soroll».

 

L'activació de la torxa de seguretat provocarà grans flamerades

Els veïns i veïnes de les localitats més pròximes dels municipis, com són Constantí, Tarragona, el Morell i la Pobla de Mafumet, entre d'altres, podran veure la gran flama que sortirà de la torxa de seguretat de la Planta d'Olefines del Polígon Nord. Aquest fet succeirà a causa de les operacions de posada en marxa dels diferents equips de la planta després de la parada programada de manteniment, que s'ha realitzat els darrers quaranta dies. 

 

En aquestes operacions, a més de l'activació de la torxa i la consegüent flama, també es produiran, amb una certa continuïtat, episodis de soroll. Tots dos es procuraran minimitzar, però tots aquests són inevitables per raons de seguretat.

 

Així mateix, Repsol agraeix la comprensió dels veïns i veïnes per les molèsties dels treballs de la parada, especialment les relacionades amb l'increment del volum de vehicles al voltant de les instal·lacions.