Repsol finalitza els treballs de la parada de la Planta d'Olefines al Pol铆gon Nord

L'aturada programada ha durat quaranta dies

Repsol ha acabat la parada de manteniment que produir脿 episodis visibles de flama i soroll  | ACN

Repsol ha anunciat la finalitzaci贸 de tots els treballs de la parada programada de manteniment de la Planta d'Olefines situada al pol铆gon Nord de Tarragona. Amb motiu de les operacions de posada en marxa dels diferents equips de la planta hi haur脿 芦episodis de flama i de soroll禄.

L'activaci贸 de la torxa de seguretat provocar脿 grans flamerades

Els ve茂ns i ve茂nes de les localitats m茅s pr貌ximes dels municipis, com s贸n Constant铆, Tarragona, el Morell i la Pobla de Mafumet, entre d'altres, podran veure la gran flama que sortir脿 de la torxa de seguretat de la Planta d'Olefines del Pol铆gon Nord. Aquest fet succeir脿 a causa de les operacions de posada en marxa dels diferents equips de la planta despr茅s de la parada programada de manteniment, que s'ha realitzat els darrers quaranta dies. 

En aquestes operacions, a m茅s de l'activaci贸 de la torxa i la conseg眉ent flama, tamb茅 es produiran, amb una certa continu茂tat, episodis de soroll. Tots dos es procuraran minimitzar, per貌 tots aquests s贸n inevitables per raons de seguretat.

Aix铆 mateix, Repsol agraeix la comprensi贸 dels ve茂ns i ve茂nes per les mol猫sties dels treballs de la parada, especialment les relacionades amb l'increment del volum de vehicles al voltant de les instal路lacions.

  

  

  

"馃捀 La URV subvenciona set projectes d'investigadors perqu猫 arribin al mercat" "鉂桳a iniciativa de les farm脿cies de Tarragona en motiu del Dia Mundial del SIDA"