Comença el cicle de tallers sobre energia sostenible per a prop de 1.000 estudiants de Tarragona

La Fundació Repsol organitza les sessions fins al 15 de novembre als alumnes de 6è de Primària i 3r d'ESO
Els tallers de Repsol volen apropar el món de l'energia als més joves de TGN | Cedida

Prop d'un miler de joves estudiants de Tarragona, alumnes de 6è de Primària i 3r d'ESO en fins a 16 centres educatius de la regió, han iniciat aquesta setmana els tallers sobre energia sostenible i transició energètica que organitza des de fa anys la Fundació Repsol sota el títol de cicle 'Aprendenergía'. Es tracta d'una iniciativa que té per objectiu apropar el món de l'energia i els seus reptes de futur als més menuts.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Es tracta de dues propostes lúdiques i educatives: 'El gran repte del mix energètic', on els joves han de convertir-se en gestors energètics que, des del debat i el treball en equip, assegurin el proveïment d'energia en diferents circumstàncies tot vigilant la disponibilitat de recursos, les emissions de CO2 o el pressupost; i 'La gimcana de l'energia', on els joves hauran d'anar superant les proves a través de diverses habilitats i coneixements sobre la matèria.

 

Els tallers de Repsol volen apropar el món de l'energia als més joves de TGN | Cedida

Els estudiants tindran diversos monitors a la seva disposició, i la finalitat és divulgar i conscienciar sobre la necessitat d'una transició energètica sostenible i sobre la necessitat de fer un ús responsable dels recursos. Les sessions s'han iniciat el 4 de novembre i s'allargaran fins al dia 15 d'aquest mes.

 

També et pot interessar