Totes les retencions a les principals carreteres de Tarragona i Catalunya

La C-14 a l'Alt Urgell i l'AP-7 a Sant Celoni, s贸n les carreteres que registren retencions en direcci贸 Tarragona
Aquest diumenge es registra un gran nombre de retencions a la xarxa vi脿ria catalana | Catalunya Diari

L'operaci贸 tornada en aquest Pont de la Pur铆ssima est脿 sent tranquil a les comarques tarragonines. Segons el Servei Catal脿 de Tr脿nsit (SCT), hi ha dues vies que afecten  la tornada cap a la regi贸 de Tarragona. L'autopista AP-7, en sentit sud, a l'altura de Sant Celoni, hi ha retencions de fins a 4 quil貌metres. Aix铆 mateix, a la carretera C-14, al seu pas pel terme municipal d'Organy脿, a l'Alt Urgell, hi ha 15 quil貌metres de cues des de primera hora del mat铆.

Al pas pel terme municipal de Riudecols, hi ha circulaci贸 amb retencions a l'N-420, concretament, hi ha cinc quil貌metres de cues en sentit Reus.

La C-16 al Bergued脿 i l'N-260 al Ripoll猫s, de les vies m茅s col路lapsades

La C-16 al Bergued脿 i l'N-260 al Ripoll猫s concentren aquest diumenge a la tarda les principals retencions en l'operaci贸 tornada del pont de la Pur铆ssima. Hi ha fins a 9 quil貌metres d'aturades a la C-16 a Guardiola de Bergued脿 i 4 m茅s al t煤nel del Cad铆. A l'N-260 es registren un total de 18 quil貌metres de circulaci贸 lenta entre Planoles i Campdev脿nol.

La C-17 a Osona amb 4 quil貌metres de retenci贸 a Malla i 2,5 quil貌metres addicionals a Vic. Finalment, a les 17.00 hores destaquen tamb茅 els 6 quil貌metres de circulaci贸 lenta i aturades a l'A-2 a Esparreguera i els 5 quil貌metres a la C-55 a Castellgal铆. Tr脿nsit ha informat que a les 5 de la tarda ja han tornat 118.635 vehicles a l'脿rea metropolitana, un 48,5% del total de 245.000 previstos.

 

Tamb茅 et pot interessar...

"鈾 AN脌LISI: 芦Queda molt cam铆 per rec貌rrer!禄: primers passos de l'energia solar a TGN" "馃敶ATENCI脫: El final de les autopistes deixa 136 treballadors de TGN al carrer"