Les imatges de l'alegria: el 'Gordo' cau a Reus i Riudecols!

El 'Gordo' de la Loteria de Nadal, el 72897, cau a Reus i al barri de Bonavista, a Tarragona

L'administració número 6 La Pastoreta ha repartit 60 sèries, valorades amb un total de 240 MEUR | A Bonavista 'només' s'ha venut un dècim

El 'Gordo' de Nadal ha tornat a visitar Catalunya, enguany amb el 72897, i ha deixat 60 sèries a Reus i un dècim premiat al barri de Bonavista de Tarragona. L'administració afortunada del Baix Camp ha estat la número 6 'La Pastoreta', al número 6 de la plaça homònima, que ha donat 240 MEUR del màxim premi del sorteig de Nadal. El 72897 ha estat força repartit i també s'han venut 60 sèries a Punta Umbría (Huelva) i 45 sèries a Granada. Igualment s'han repartit sèries a Bilbao, O Grove (Pontevedra), Madrid i Boñar (Lleó). El 'Gordo' de Nadal està dotat amb 400.000 euros cada dècim, 4 MEUR la sèrie. El premi s'ha cantat a les 12.02 hores.    

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Alegria desfermada a la Pastoreta

Cava, cava i més cava a les portes de l'administració número 6 de Reus, a la plaça de la Pastoreta, després que hagi repartit la grossa de Nadal. El número 72897 ha estat l'afortunat i ràpidament desenes de persones s'han acostat a les portes del local per celebrar-ho. Abraçades, emoció i càntics diversos després de repartir 240 MEUR, corresponents a 60 sèries. Segons ha explicat Òscar Bausà, propietari de l'establiment, la gran majoria ha anat als treballadors d'Indústries Teixidó, a Riudecols (Baix Camp) i, aproximadament un 20% s'ha venut a la taquilla.     

Bogeria a Indústries Teixidó

Gairebé el 80% de les 60 sèries de la grossa de Nadal que han venut 'La Pastoreta' de Reus els han comprat treballadors i familiars d'Indústries Teixidó, de Riudecols (Baix Bamp), empresa dedicada a la fabricació de peces per a l'automoció. Els empleats es repartiran prop de 200 milions d'euros. El número 72897 el va escollir a l'estiu el president del Comitè d'Empresa, José Laucena, i s'han venut a la planta uns 450 dècims. Són molt pocs els treballadors que no n'havien comprat però també n'hi ha que tenen fins a tres dècims premiats. Els afortunats, en ple torn de feina, s'han mostrat eufòrics i contents, sobretot després d'un any difícil en què se'ls havia aplicat dos ERTO temporals.